Prefectul Palaz depune, astăzi, plângere penală împotriva conducerii DADL

4308
Prefectul Palaz depune, astăzi, plângere penală împotriva conducerii DADL - 70f020ce502f6d726c3a2ee4dd14ca53.jpg
Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudiu Palaz, a anunțat, ieri, că în cursul zilei de azi va depune plângere penală la Parchetul Constanța împotriva conducerii Direcției Apelor Dobrogea Litoral (DADL) pentru incidentele care au avut loc marți, atunci când directorul instituției, Laurențiu Marin, aflat în concediu medical, a interzis accesul în sediul DADL atât prefectului, cât și noului director interimar, Marian Mitrea. "Fiți siguri că voi face plângere penală împotriva conducerii DADL", a fost, concret, declarația sa.
Claudiu Palaz a explicat că a făcut toate demersurile necesare în acest sens și că, mai mult, a solicitat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța documente care să lămurească dacă accesul în sediul DADL era într-adevăr restricționat din cauza virusului AH1N1. Căci acesta a fost motivul invocat de social-democratul Laurențiu Marin atunci când l-a ținut pe prefect la ușa instituției, dar și pe noul director coordonator interimar, democrat-liberalul Marian Mitrea, alături de consilierul Alexandru Pință, delegatul Administrației Naționale a Apelor Române pentru învestirea în funcție a lui Mitrea. Conform declarațiilor prefectului Palaz, DSP a transmis Prefecturii Constanța documente din care reiese clar că sediul DADL "nu era sub supra-veghere și nu avea impuse măsuri de restricție privind accesul publicului în instituție".
Cât privește persoana împotriva căreia va fi îndreptată această plângere penală, reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat: "Rămâne de văzut împotriva cărui director (n.r. - al instituției). Rămâne să hotărască dânșii, acum ei își vor arunca pisica (n.r. - de la unul la altul). Pe mine mă interesează conducerea".
Reamintim că Laurențiu Marin, directorul DADL aflat, de o lună, în concediu medical, a fost cel care a interzis accesul în sediu reprezentantului Guvernului în teritoriu, dar și noului director coordonator, în fața intrării DADL fiind prezenți agenții de pază care acționau sub "bagheta" lui Marin. Social-democratul a invocat existența unei note interne prin care accesul în instituție e restricționat din cauza virusului gripei noi. Acest incident a fost catalogat de prefectul județului Constanța drept "o situație delicată", lipsită de fair-play.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2865 secunde