Prefectul Constanței, Eugen Bola, ar putea fi demis de premierul Ponta

Joi, 30 Ianuarie 2014, 00:03
930
Prefectul Constanței, Eugen Bola, ar putea fi schimbat de premierul Victor Ponta. Informația a fost furnizată la postul Antena 3, de către moderatorul Mihai Gâdea. El a dat informația pe surse. Decizia premierului a fost luată ca urmare a nemulțumirilor Guvernului vizavi de modul în care prefectul a gestionat situația produsă de Codul roșu la Constanța.


"Din punctul meu de vedere, doi prefecți și un subprefect trebuie să plece, dar în noaptea asta îi las să muncească", a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.


Întrebat despre cine este vorba, Dragnea a spus că va anunța mâine, adică, joi. "Anunț mâine. Voi face această propunere vicepremierului Gabriel Oprea și premierului Victor Ponta. Cei trei au arătat că nu au responsabilitate, informații, că nu suntem în lumea reală", a precizat Dragnea.


Surse din cadrul USL suțin că pe lista lui Dragnea se află și prefectul județului Constanța, Eugen Bola. Cel de-al doilea prefect ar putea fi cel din Brăila.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2715 secunde