Prefectul a participat ieri la prima întâlnire cu directorii instituțiilor MAI

605
Prefectul județului Constanța, Tit Liviu Brăiloiu, a participat ieri la prima întâlnire cu directorii instituțiilor din subordinea MAI. Evenimentul a avut ca obiectiv semnalarea principalelor probleme cu care se confrun-tă directorii acestor instituții în vederea identificării unui set de măsuri care să conducă la o eficientizare a activității lor.
De precizat este că, în cadrul întâlnirii de ieri, prefectul a solicitat o mai bună gestionare a direcțiilor care vizează infracțiunile și violența stradală, creșterea siguranței cetățeanului și eficientizarea protecției în școli și în împrejurimi, dar și, așa cum se arată în comunicatul dat publicității de biroul de presă al Prefecturii, acțiuni constante pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri.
Nu în ultimul rând, o problemă semnată ieri a fost cea privind "găsirea unui spațiu adecvat pentru Direcția Județeană a Arhivelor Naționale, instituție care își derulează activitatea într-un imobil impropriu păstrării și conservării documentelor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9571 secunde