Preda, despre cea de-a treia carte a lui Iohannis: Și mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice

130
Preda, despre cea de-a treia carte a lui Iohannis: Și mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice - 29511428102123207270374813142814-1554795442.jpg
Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, remarcă faptul că șeful statului își va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni și spune că "mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului președinte".


"Aflu că șeful statului își va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni. E bine. Și mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului președinte. Sau îmi scapă mie izbânzi importante ale lui Iohannis? Ajutați-mă să facem lista...", a scris Cristian Preda pe contul său de Facebook.

Cea de-a treia carte a președintelui Klaus Iohannis, "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", va apărea la Curtea Veche Publishing. Volumul este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8-16 aprilie, la prețul de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" și "Primul pas", apărute tot la Curtea Veche.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2953 secunde