Ponta vrea să semneze cu Tăriceanu un acord de guvernare

2432
3
Ponta vrea să semneze cu Tăriceanu un acord de guvernare - acordguvernarevictorponta-1414408272.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunțat că intenționează să semneze cu președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, dacă acesta nu va intra în turul II al alegerilor prezidențiale, un acord de guvernare care va stabili că viitorul Executiv ar fi format și din PLR, UDMR, PC, UNPR.

Acordul de guvernare, care va fi aplicat în cazul în care Ponta câștigă alegerile prezidențiale, va fi semnat imediat după primul tur al alegerilor, dacă Tăriceanu nu intră în turul II.

"Dacă domnul Tăriceanu intră în turul doi al alegerilor, vom fi niște adversari absolut cum nu a mai văzut România, doi oameni care ne respectăm, care putem să lucrăm împreună. Dacă nu, imediat după primul tur, vom face un acord de guvernare care va spune foarte clar că noul guvern, de fapt, noul prim-ministru va fi desemnat prin acordul tuturor partidelor, PSD, PC, UNPR, UDMR, PLR, și noul guvern va avea în compoziția sa, cu funcții de miniștri, secretari de stat, reprezentanții acestor partide", a spus Ponta la Antena 3.







Comentează știrea

gheorghe silvestrovici
28 octombrie 2014
CU TOTII LA VOT-REFORMA CLASEI POLITICE

NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi. Politicienii oportuniști, profitori și corupți în buna parte își voteaza legi pentru hotie. 10 DECEMBRIE 2013 - MARȚEA NEAGRĂ A DEMOCRATIEI ROMÂNEȘTI. 25 de ani de politică disprețuitoare ajung pentru a învăța simțul cetățenesc necesar pentru a reforma clasa politica ? 1-3-7-15-28 politicieni au fost condamnati penal: un prim ministru, 3 miliardari, 7 ministri, 15 presedinti de consilii judetene, 28 de parlamentari. 54 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNAȚI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUȘINEA EUROPEI ! Mult mai multi politicieni din ministere, consilii judetene si locale sunt in anchete de cercetare penala. 40% din populatie traieste in conditii de risc de saracie. O mare parte a populatiei este disperată și scârbită de marasmul moral, economic, social, politic. Multi oameni sunt abrutizați de sărăcie si aflați la limita supraviețuirii sunt înșelați prin manipulări abjecte. Conducerile judetelor, oraselor si comunelor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE. Guvernul conduce tara si tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ? De 25 de ani toleram hoti care au distrus economia si au jefuit tara aducand-o in marasm moral! Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care fug cat pot de justitie si cei care fac legi pentru POHTA ce-au pohtit ? Ce valori morale au respectat si aparat politicienii ? Cum au promovat cei care ne conduc dezvoltarea virtutilor morale pentru fiecare cetatean? O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ TREBUIE REFORMATĂ SI SCHIMBATĂ PRIN ORICE MIJLOACE DEMOCRATICE, PAȘNICE! DACĂ NU ACUM, CÂND ? DACĂ NU NOI, CINE ?

C.P.T
29 octombrie 2014
Tariceanu Presedinte

Tariceanu este cea mai buna solutie pentru postul de presedinte. Acesta cunoaste foarte bine tara pe care urmeaza sa o conduca.

Gorgona
30 octombrie 2014
broscoiul care a vrut sa ajunga bou

Toate pozele cu Ponta imi provoaca aceeasi reactie ca la pozele cu ceasca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1338 secunde