Ponta spune că impozitul pentru mașinile cu motoare mici ar putea să nu mai fie majorat

183
Ponta spune că impozitul pentru mașinile cu motoare mici ar putea să nu mai fie majorat - pontaspune2-1405427572.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta sugerează că impozitul ar putea să nu mai fie majorat pentru mașinile cu motoare mici, chiar dacă taxa anuală este mică, ca o măsură "de stânga" indicată că ar fi susținută și de liberali, dar că primarii vor putea majora impozitele cu până la 50%, pentru autonomie locală.
"Discursul ăsta populist că să nu creștem nicio taxă, președintele de fiecare dată vrea să dăm mai mult undeva. Dăm mai mult dacă avem mai mult. Ideea e următoarea: sunt zone în care evident că vor crește anumite taxe, sunt zone unde scad taxe (...) Și eu am spus, eu fiind de stânga, am văzut că și liberalii sunt de stânga ca și mine, să nu se mărească nicio taxă la mașinile cu capacitate cilindrică mică. Asta e o măsură de stânga, să-i lași pe cei cu mașini cu motoare mici, să nu mărească taxele. Ideea este însă că acum taxa anuală este de 15 euro, care este o taxă mică. O lăsăm așa, e în regulă, sunt un guvern de stânga, mă sprijină liberalii care sunt tot de stânga, să impozităm doar pe cei cu mașini cu cilindree mai mari", a spus Ponta la România TV.
El a arătat însă că persoanele fizice vor plăti impozit ca și o companie dacă, de exemplu, au un bloc în care efectuează diverse operațiuni, urmând să fie stabilit ce se va întâmpla cu persoanele fizice autorizate care au sediul social în locuință.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.102 secunde