Ponta, somat să spună public dacă i-a promis grațierea lui Voiculescu

252
1
Ponta, somat să spună public dacă i-a promis grațierea lui Voiculescu - pontasomatsaspunapublic2-1407770222.jpg

Articole de la același autor

Liderului grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților, George Scutaru, îi cere premierului Victor Ponta să precizeze dacă în ultimele două săptămâni a avut cel puțin o întâlnire cu Dan Voiculescu și să dezmintă informațiile potrivit cărora i-a promis acestuia grațierea dacă va fi președinte.

"Victor Ponta pozează în ultima perioadă în demnitarul care respectă justiția, abținându-se să condamne, așa cum a mai făcut, arestările baronilor PSD acuzați de corupție sau decizia definitivă a instanței în cazul aliatului său, Dan Voiculescu. Ponta mimează echidistanța, încercând de fapt să-i mintă, să-i păcălească pe români și mai ales pe partenerii occidentali interesați să susțină consolidarea statului de drept în România. În stilul său duplicitar, una le promite celor ca Voiculescu, Duicu sau Bunea Stancu, de care depinde sprijinul său mediatic și electoral, alta îi spune, spre exemplu, vicepreședintelui american Joe Biden", susține Scutaru, într-un comunicat de presă.

El îi cere lui Victor Ponta să precizeze dacă în ultimele două săptămâni a avut cel puțin o întâlnire cu Dan Voiculescu și să dezmintă informațiile potrivit cărora i-a promis acestuia că va fi liber dacă va ajunge președinte, în schimbul susținerii mediatice.

Comentează știrea

Comunistu'
12 august 2014
Bai loaza,.....

Bai loaza, cine esti tu ca sa ceri asta?Esti procuror, judecator sau Dumnezeu? Este treaba lui si tie , daca ti s-a umflat malaiu-n burta , n-ai decat sa te duci la WC. Dac a facut asta, o sa-si ia plata si / sau recompensa. Cred ca esti constient ca , dosarul TELEPATIA, inca nu s-a terminat, mai exista cai de atac, la CEDO, chiar daca pentru un moment, este incheiat in Romanica. Si, cred va stii si asta, deciziile CEDO sunt obligatorii pe teritoriul Romaniei. Sa-i vedem si pe aia cum judecta si abia atunci sa ne facem o parere. Poate caum suntem prea exaclati, unii pro, altii contra deciziei Curtii de Apel Bucuresti. Sa mai intrebam si pe altii, poate mai destepti sau cel putin, dat fiind faptul ca nu sunt romani, nu-i putem suspecta cum ca ar raspunde la ordin politic. Pana atunci, vorba unei foste senatoare sau deputata PDl - CIOCU' MIC

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2439 secunde