PONTA O SCALDĂ: Nu avem bani pentru reîntregirea salariilor

531
4
PONTA O SCALDĂ:  Nu avem bani pentru reîntregirea salariilor - victor81825700-1336044658.jpg
Premierul desemnat Victor Ponta a declarat joi că, de când ministrul propus pentru Finanțe, Florin Georgescu, a început să studieze situația actuală, s-a constatat că nici Cabinetul Boc, nici Cabinetul Ungureanu nu au prevăzut banii pentru reîntregirea salariilor. Ponta adăugat că se vor găsi bani, probabil prin tăierea unor fonduri de la "baronii pedeliști".

El a comentat că situația este "mult mai rea" decât cea anunțată de predecesorii săi.

"Boc și Ungureanu au prevazut (bani pentru salarii, n.r) la vorbe, niciodată la cifre. Nu există în acest moment in niciun capitol bugetar ace;ti bani. Bineinteles ca trebuie gasiti, avem de unde taia, se vor supara niste baroni pedeliști, niste președinti de la UNPR, dar sunt locuri unde cheltuielile nu sunt necesare", a mai declarat Ponta, citat de Realitatea.net.

Comentează știrea

Constantean
3 mai 2012
?

Mie mi se pare ca nu o scalda. In buget acesti bani nu au fost prevazuti pentru salarii, pentru ca au zburat la baronii PD-L, de la care vor fi recuperati. As vrea sa vina Ungureanu si sa arate exact unde anume si cum a lasat el visteria plina. Dobitocul.

GlenGrant
3 mai 2012
Scoate-tivila lui Videanu la vanzare

Vreau sa-l vad la puscarie pe arogantul ala de Videanu ! In timp ce-si construia PALATUL noua ni se taiau salariile si pensiile.......

bok
3 mai 2012
banii sunt la javrele portocalii

Banii sunt la baronii pdl.

yorick
3 mai 2012
Autor: Cuget Liber Online

Autorul articolului,in mod sigur "portocaliu"nu are curajul sa semneze un articol cu titlu mai mult decat rauvoitor as zice eu un titlu tembel daca citesti in articol(?) ce a declarat Ponta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2105 secunde