Ponta: "Nu mă lăsați să uit că am greșit când am stat alături de pesediști"

152
Ponta:
Președintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, la lansarea candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare, că locul său și al colegilor săi din Pro România nu va fi alturi de cei pe care îi critică acum. 


După ce participanții la lansare au vizionat un film în care apăreau lideri ai PSD în situații care au fost criticate de opinia publică, Ponta a spus că a dorit rularea acelui film pentru că atunci când a stat lângă ei, a greșit foarte tare. "Vă rog să nu mă lăsați să uit acest lucru!", le-a cerut el celor prezenți.

"Am fost odată pe stadion cu foarte mulți oameni și foarte mulți au înțeles că e vorba de aroganță, de sfidare, foarte mulți au înțeles pe bună dreptate că în loc să fiu între oameni am încercat să fim deasupra lor. (…) Să nu facem de două ori aceeași greșeală! Cred că modestia e mai importantă, că realismul e cea mai importantă", a afirmat el.

Ponta a acuzat "cea mai dură campanie împotriva apartenenței României la Europa" și a avertizat că există riscul repetării crizei economice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3423 secunde