"Ponta mai are ani buni până să devină un premier acceptabil. Eu sunt mult mai bun decât el"

75
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat că nu dorește să devină șef de guvern și că Victor Ponta mai are ani buni până să devină un premier acceptabil, adăugând: "El știe că eu sunt un premier mai bun decât el".

Întrebat dacă se pregătește pentru a deveni premier, Băsescu a răspuns, râzând: "Nu".

"Nu am nevoie să mă pregătesc, sunt pregătit", a spus președintele, subliniind că este vorba despre o glumă.

Președintele a spus, la Digi 24, însă că este un premier mai bun decât Victor Ponta.

"El știe că sunt mai bun ca prim-ministru decât el, eu nu am nevoie să mă pregătesc, el mai are nevoie de ani buni să devină un premier acceptabil", a afirmat președintele Traian Băsescu.

Băsescu a adăugat că faptul că el e mai bun ca prim-ministru decât Ponta este "indiscutabil, e o realitate, nu o răutate".

Președintele a spus că ar vrea ca Ponta să "treacă de statutul de agent constator", adăugând că nu îi plac "prim-miniștrii constatori".

La începutul acestei săptămâni, premierul Victor Ponta a afirmat că faptul că președintele Traian Băsescu s-a apucat de strategii agricole înseamnă că se pregătește pentru funcția de prim-ministru, deoarece Președinția nu are nicio legătură cu agricultura.

"Dacă pot să glumesc, dacă domnul președinte Băsescu s-a apucat de strategii agricole înseamnă că se pregătește pentru funcția de prim-ministru, că nu are nicio legătură Președinția cu agricultura", a spus Ponta.

El a precizat totodată că nu vede posibilă o astfel de "rocadă", în care Băsescu să fie prim-ministru, iar el să devină președinte, explicând că îl susține pe Antonescu pentru funcția prezidențială.

Comentează știrea

COMUNISTU'
5 iulie 2013
Prostu'

Prostu', daca e si fudul , parca nu e prost destul. Asa se zice in popor. Exemplu clar, chiorpec, din capu' staului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3463 secunde