Ponta: Există tensiuni în relația cu Ungaria

54
Ponta: Există tensiuni în relația cu Ungaria - ponta1-1439712905.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că există tensiuni în relația România-Ungaria, dar că acestea pot fi gestionate într-o manieră europeană.

"Sunt, categoric, dar cred că le putem gestiona european. Adică, ca doi buni vecini, ca două țări care au aceleași standarde democratice, că altfel nu eram membri ai Uniunii Europene și ai NATO", a declarat Victor Ponta la Antena 3, întrebat dacă în opinia sa există tensiuni în relațiile româno-maghiare în acest moment după declarațiile unor oficiali ai Budapestei și reacția venită din partea română.

Întrebat în ce relații se află cu prim-ministrul ungar Viktor Orban, premierul Ponta a spus: "În niciun fel de relație", ulterior spunând că "poate că are președintele Iohannis și este suficient". "Se întâlnesc la forumurile PPE (..) Cât timp ne respectăm între noi, țările, guvernele, popoarele, totul e în regulă", a adăugat Ponta.

Ponta a adăugat că, pe de altă parte, se află într-o relație de prietenie cu toți premierii din regiune sau țările partenere, el dând exemplul omologului din Georgia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4428 secunde