Ion Iliescu:

"Ponta este primul responsabil, dar nu singur"

926

Articole de la același autor

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că Victor Ponta este primul responsabil de pierderea alegerilor prezidențiale, el arătând că acesta își va asuma vrând-nevrând eșecul ca șef de partid și premier și că partidul va trebui să facă analize serioase și să tragă învățăminte.

Întrebat dacă principalul vinovat de eșec este Ponta, Iliescu a răspuns: "Nu numai. Și el, dar nu numai, că el își asumă vrând - nevrând și ca șef de partid, și ca șef de Guvern. E fără îndoială primul responsabil de treaba aceasta. Pierderea consecutivă a alegerilor prezidențiale va trebui să facă obiectul unei analize serioase în PSD. Partidul va trebui să tragă concluzii. Asta am și propus - niște analize foarte serioase ca să se tragă învățăminte, ce-i de făcut pe mai departe", a spus Iliescu.

El a arătat că nu este prima dată când PSD a pierdut alegerile prezidențiale și a arătat că partidul trebuie să învețe din pierderi, ca și din victorii.

"Deci s-a pierdut. Nu-i prima dată. Am mai pierdut și în ’96, și cu Năstase, Geoană. Deci trebuie să învățăm și din victorii și din înfrângeri. Asta e regula politică", a mai spus Iliescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : REZULTATE FINALE ALEGERI
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Bugetul pătimirii naționale
Pagina a fost generata in 0.5615 secunde