Ponta așteaptă de la Parlament rezolvarea problemei maidanezilor

72
1
Ponta așteaptă de la Parlament rezolvarea problemei maidanezilor - download-1378291303.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la începutul ședinței Guvernului, că problema câinilor fără stăpân este într-adevăr gravă și nu mai poate fi uitată, el precizând că legea pe această temă este în Parlament și speră ca în următoarele zile să se găsească "soluția corectă".


Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la începutul ședinței Guvernului, că problema câinilor fără stăpân este într-adevăr gravă și nu mai poate fi uitată, el precizând că legea pe această temă este în Parlament și speră ca în următoarele zile să se găsească "soluția corectă".


"În urmă cu 14 ani un primar general ne-a anunțat că rezolvă problema. Între timp a fost și președinte. N-a făcut nimic", a adăugat premierul, acuzându-l pe Traian Băsescu de populism.


Victor Ponta a precizat că legea pe această temă este în Parlament și va fi luată luni în dezbatere.


"Dacă în 14 ani nu s-a făcut nimic, sper ca domnul vicepremier împreună cu reprezentanții autorităților locale soluția corectă în câteva zile", a mai spus Ponta.


Președintele Traian Băsescu face apel la Guvern să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

am
4 septembrie 2013
demagog ordinar

Basescu a fost impiedicat de "iubitorii de caini" sa faca ceva; (a se citi PSD, PC, PRM, PNL); au adus-o si pe Muma Padurii (BB) sa opreasca eutanasierile demarate de Basescu. L-ati facut in fel si chip ca omoara "nevinovatele" jigodii. Si acum il acuzati pe el? Cine va crede? Boc a incercat sa dea o noua lege in domeniu, pentru a stopa prostiile legii Marinescu Bideu, care interzic eutanasierea. Lege data de Parlament exact impotriva eutanasierilor incepute de Basescu... Legea a fost stopata de USL! Acum, dupa ce au murit atitia oameni, voi sunteti nevinovati si Basescu e de vina? Probabil sunteti nebuni. Nu e bine sa considerati electoratul chiar asa de prost! Dar Ponta nu si-a asumat raspunderea pentru nici o masura a guvernului. Nu mai vorbim ca a promis stoparea exploatarilor la Rosia Montana, dar... a aprobat proiectul trimis tot in Parlament?!!! Se stie ca atunci cand Plagiatorul vrea ceva, rezovla direct. (Are cel mai mare numar de OGU, desi are majoritatea absoluta in Parlament.) Deci cand vrea sa ia o decizie impopulara, lasa legea sa fie discutata de parlamentari, ca sa nu fie el acuzat de ceva... Si are (slava Domnului) sute de legi de plagiat, in domeniu (Germania, Franta, UK, Italia, Spania, SUA etc...). El vrea sa fie original? Pina si nord-coreeni eutanasiaza javrele... pardon, aia le maninca, de foame! Oricum, Brasovul si Oradea au dovedit ca si pe legea asta de toata merda, se poate stopa fenomenul maidanez, daca se vrea de primar... Deci Plagiatorul este -iar- depasit de situatie! Un demagog penibil...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6228 secunde