Ponta a numit o nouă conducere la mai multe agenții și autorități

397
1
Ponta a numit o nouă conducere la mai multe agenții și autorități - ponta-1338460450.jpg
Premierul Victor Ponta a numit o nouă conducere la Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor, Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Garda Națională de Mediu, în locul foștilor președinți, eliberați din funcție.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, printr-un set de decizii, premierul a numit-o pe Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, la conducerea Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, aceasta urmând să îi aibă în subordine, ca vicepreședinți, pe Victor Lucian Ionescu și Alin Petrache, președinte al Federației Române de Rugby.

În postul de președinte al Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor din Decembrie 1989 a fost instalat Sorin Vintilă Meșter, care în 1992 a primit prin decret al președintelui Ion Iliescu titlul de revoluționar, iar la Agenția Națională a Funcționarilor Publici a fost numit ca președinte Eugen Coifan, care a mai ocupat acest post în Guvernul Tăriceanu.

În același timp, la Garda Națională de Mediu a fost numit la conducere Ovidiu Dăescu (PSD), fost director coordonator la Agenția de Protecția Mediului Bihor.

Fostul vicepreședinte al Agenției Române de Investiții Străine Claudiu Preoteasa (PSD) va lucra ca vicepreședinte al Administrației Fondului pentru Mediu, Horia Ion Irimia, fost secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuințelor în Guvernul Tăriceanu va ocupa un post de vicepreședinte la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, iar Alin-Bogdan Drăgulin, fost consilier județean Călărași și președinte al organizației de tineret a PNL Călărași, va fi vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Ca vicepreședinți la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților au fost numiți Ioan Nasleu (PNL), fost director adjunct al Regiei Autonome de Transport Timișoara, și Dan-Cornel Baranga, fost prefect al județului Ilfov în Guvernul Boc.

Constantin Emil Moț, fost director la Direcția de Asistență Socială Olt și Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crișu va trece din postul de director în cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relația cu Parlamentul.

Tot prin decizii ale premierului au fost eliberați din funcție Doina Melinte (președinte al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret), Sorin Moldovan și Szell Lorincz (vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Sport și Tineret), Szakal Andras Zsolt (președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici), Teodor Narcis Godeanu și Dascălu Cristina (vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților).

Comentează știrea

rex
31 mai 2012
jos ciuma portocalie

Pana nu deratizati tote institutiile statului de mizeria lasata de pd nu veti putea pune tara pe drumul renasterii si al bunastarii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde