Poliția i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban

194
Poliția i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban - orban-1590912463.jpg
Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, sâmbătă, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea măștii și fumatul în spații închise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu purta mască și fuma în birou, miniștrii Economiei și Transporturilor, Virgil Popescu și Lucian Bode au fost sancționați cu câte 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie să plătească 1.000 de lei pentru purtarea măștii în mod necorespunzător.


"Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului. Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană,pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară. A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător", arată un comunicat de presă.


Potrivit reprezentanților din Guvern, aceștia au achitat deja sancțiunile prin intermediul ghiseul.ro.


Tot sâmbătă, și prim-ministrul Ludovic Orban a primit o amendă de 3.000 de lei, pe care a achitat-o, pentru nepurtarea măștii și fumat în spațiul public, după publicarea unei fotografii în care membrii Cabinetului apăreau într-un cadru informal, cu ocazia zilei de naștere a premierului.


Sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde