Raluca Turcan:

"PNL va vota pentru convocarea unui referendum"

321

Articole de la același autor

Liderul deputaților liberali Raluca Turcan a declarat, ieri, că PNL va vota pentru convocarea unui referendum declanșat de președintele României, consultarea echivalând cu o moțiune de cenzură a oamenilor cinstiți împotriva actualului Guvern.

"PNL va vota pentru convocarea unui referendum declanșat de președintele României. Un referendum echivalează cu o moțiune de cenzură a oamenilor cinstiți din această țară împotriva actualului Guvern. Din nefericire, în ultimii doi ani și jumătate, în România am avut o frăție a corupților în detrimentul oamenilor cinstiți, economia a fost pusă pe butuci, nivelul de trai a avut foarte mult de suferit și, mai mult decât atât, demnitatea cetățenilor acestei țări a fost lovită în fiecare zi de către clanul mafiot care a acaparat în momentul de față cele mai multe instituții ale statului. Dacă este să facem o trecere în revistă a ceea ce s-a întâmplat în România, vom vedea că nu are nimic de-a face cu votul care a fost dat acum doi ani și jumătate pentru cei din PSD și ALDE. Atunci nu s-a vorbit despre eliberarea condamnaților definitiv și despre dezincriminarea unor pedepse de corupție, atunci nu s-a vorbit despre prelungirea termenelor în care să se facă contestațiile în anulare și despre albirea dosarelor de politicieni. A fost o fraudă uriașă de încredere și românii au dreptul să poată să îi exprime din nou votul, de data aceasta în cunoștință de cauză", a spus, potrivit Agerpres, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că în ultima vreme a existat și un abuz al ordonanțelor de urgență, pentru că "apărarea mafioților s-a făcut de către instituțiile statului prin ordonanță de urgență", ceea ce încalcă în mod flagrant Constituția.

"Așadar, PNL susține demersul președintelui de a consulta oamenii cinstiți din această țară în Parlament dacă se va ajunge la acest vot și cerem imperativ să se ajungă la acest vot. PNL va susține inițiativa președintelui, așa cum am fost solidari în toată această perioadă cu cei care au fost înșelați, cu cei care au fost abuzați", a menționat Raluca Turcan.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că va solicita Parlamentului o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6181 secunde