PNL: România nu se confruntă cu o criză a refugiaților

131
PNL: România nu se confruntă cu o criză a refugiaților - romanianuseconfruntasiglapnl-1444122393.jpg

Articole de la același autor

România nu se confruntă cu o criză a refugiaților, iar acesta este cel mai important mesaj care trebuie comunicat oamenilor, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

"România nu se confruntă cu o criză a refugiaților și PNL crede că acesta este cel mai important mesaj care trebuie comunicat românilor. Orice altceva se discută, se negociază și se soluționează la nivelul UE. Problema migrației nu trebuie privită în context național, trebuie privită în context european și chiar internațional. Orice fel de abordare individualistă și naționalistă cu siguranță nu oferă soluții, iar autoizolarea propusă de foarte mulți în sens politicianist cu siguranță este cea mai nocivă atitudine", a declarat Stroe, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea pe tema migrației, citat de Agerpres. 


El a susținut că ambasada României din Damasc trebuie folosită în acest context. "Ambasada României din Damasc poate fi o foarte bună interfață. Suntem una dintre puținele țări care mai are încă ambasadă în Siria și trebuie să o folosim", a punctat Stroe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4403 secunde