PNL, pregătiri de alegeri. Liberalul Bogdan Bola, desemnat secretar regional pe zona Sud-Est

494
PNL, pregătiri de alegeri. Liberalul Bogdan Bola, desemnat secretar regional pe zona Sud-Est - bogdanbola-1520950080.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean Bogdan Bola, de la PNL Constanța, a fost numit secretar regional cu atribuții în regiunea de Sud-Est a României, respectiv județele Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța. "Este o numire care mă onorează atât pe mine cât și organizația liberală din care fac parte și care mă responsabilizează și mai mult pe viitor.

Și chiar dacă poate reprezenta o încălcare a cutumei prin care mulțumești în primul rând conducerii, eu aș dori să le mulțumesc pentru tot sprijinul mai ales tinerilor senzaționali din filiala Constanța și celor din organizația națională, care au dus mereu greul tuturor campaniilor, alături de care am muncit mult și care mi-au fost alături în victorii, dar și la înfrângeri", a spus Bogdan Bola.

El a mai adăugat că mulțumește și conducerii naționale deoarece numirea sa arată că activitatea sa este apreciată și la nivel central.

"De asemenea, mulțumesc conducerii naționale pentru aprecierea pe care o aduce activității depuse de mine, până în acest moment, prin această nominalizare, și președintelui filialei Constanța, domnului deputat Bogdan Huțucă, îi mulțumesc pentru încrederea acordată", a mai declarat proaspătul secretar regional cu atribuții în regiunea de Sud-Est a României.

Printre altele, Bogdan Bola a explicat și care vor fi principalele atribuții ca și secretar regional pe regiunea Sud-Est.

"În cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal din week-end-ul trecut, a fost votat proiectul de hotărâre privind evaluarea activității filialelor județene din țară. Evaluarea implementării planului de acțiune și a îndeplinirii obiectivelor asumate se face trimestrial de către secretarii regionali, sub coordonarea vicepreședinților regionali. Concluziile evaluării se prezintă în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, care dispune în consecință măsurile necesare pentru îmbunătățirea activității filialelor PNL. Prevederile statutare stabilesc obligativitatea adoptării de către fiecare filială județeană a unui plan de acțiuni anual. Pentru a putea avea o evaluare mai eficientă a acțiunii filialelor și a progreselor înregistrate este necesară defalcarea planului de acțiune anual în planuri de acțiune și evaluări trimestriale. De asemenea, este necesară sistematizarea tipurilor de activități și stabilirea criteriilor obiective de evaluare a progreselor înregistrate. Acest lucru se va face pe baza unor indicatori obiectivi, măsurabili, care pot cuantifica nivelul de îndeplinire a obiectivelor asumate în planurile de acțiune", a explicat Bogdan Bola.

În ceea ce privește activitățile vor fi evaluate, monitorizate și incluse în planurile de acțiune ale fiecărei filiale în parte, cele obligatorii vor fi: activități interne ale filialei, ale organizațiilor locale, ale organizațiilor speciale, activități de dezvoltare în plan organizatoric, activitatea reprezentanților PNL în administrația locală, implicarea liderilor PNL în evenimente, campanii, dezbateri, comunicarea on-line și prin mass-media, relația cu societatea civilă.

"Cam atât ar fi de zis pentru moment, perioada următoare va fi una cu adevărat interesantă și sper foarte benefică pentru reorganizarea noastră internă, dar și pentru bătăliile politice pe care suntem obligați să le purtăm cu cei din PSD", a mai spus liberalul Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7566 secunde