Gheorghe Dragomir:

"PNL nu va asista impasibil la distrugerea totală a învățământului românesc"

160
2

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal (PNL) a lansat o petiție online prin care i se cere Avocatului Poporului să atace noua Lege a Educației la Curtea Constituțională și a anunțat, totodată, că parlamentarii liberali vor redacta și o moțiune simplă prin care, la începutul sesiunii parlamentare din toamnă, vor solicita demisia miniștrilor Remus Pricopie și Mihnea Costoiu.

"PNL se solidarizează astfel cu societatea civilă în demersul de contestare a OUG nr.49/2014 și face un apel la cetățeni să semneze această petiție pentru a arăta Guvernului Ponta că vocea contestatarilor nu poate fi ignorată. Numai printr-un efort conjugat între clasa politică și societatea civilă vom reuși, sperăm, să-l convingem pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, să conteste la Curtea Constituțională noua lege", a precizat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir,

într-un comunicat de presă.

Liberalii mai spun că, prin lansarea petiției, vor să tragă un semnal de alarmă în ce privește Ordonanța de Urgență nr. 49/2014, considerând că "numeroase prevederi" ale acesteia contravin Constituției, întrucât afectează drepturi garantate de Legea fundamentală, cum este dreptul la educație, fără consultarea celor vizați direct de aceste schimbări.

"Partidul Național Liberal nu va asista impasibil la distrugerea totală a învățământului românesc și, la începutul sesiunii parlamentare din această toamnă, va redacta o moțiune simplă prin care va cere demisia miniștrilor Pricopie și Costoiu", a mai transmis președintele PNL Constanța Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

!!!
17 iulie 2014
Un idiot ales de prosti...

Cand a avut o initiativa propie , sau sa faca ceva bun acest idiot pentru cei care l-au ales ?!? Un impostor care-i cara geanta hodorogului Hasotti si totdeauna repeta ce aude si el pe la conducerea de la Bucuresti...

un liberal
15 august 2014
un mincinos

Cui ii pasa de invatamantul constantean? In niciun caz gastii Hasoti, dragomir, lupu, manea etc.!!!! acesti indivizi daca ar fi avut onoarea, si-ar fi dat demisia pentru rezultatele dezastruoase la alegeri, penstru faptul ca au sta capra pesedeului la ultimele alegeri de la cta!!! daca ar fi avut onoare si curaj, nu si-ar fi lasat directorii de scoli singuri in fata nemerniciei mazariste!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6794 secunde