Ludovic Orban:

"PNL este respectat la Bruxelles, celelalte forțe politice nu sunt băgate în seamă"

264

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la TVR, că nu s-a înscris în competiția internă pentru stabilirea candidaților liberali la alegerile europarlamentare iar în prezent cele 49 de candidaturi depuse sunt în curs de evaluare.

Întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare, Orban a spus că va răspunde la momentul potrivit.

"O să anunț public care este decizia mea în momentul în care vom prezenta lista, dar nu mi-am depus candidatura. Trageți și dumneavoastră o concluzie. O să dau răspunsul la momentul potrivit", a declarat Orban.

Președintele PNL a menționat că obiectivul PNL este să obțină un scor cât mai bun și a subliniat că PNL este respectat la Bruxelles.

"Avem 49 de candidați. O listă pentru Parlamentul European e formată din 33 de candidați, câte locuri are, plus 20% rezerve. Obiectivul nostru e să obținem un scor cât mai bun, cât mai aproape de potențialul PNL, astfel încât să avem o reprezentare cât mai bună la Bruxelles. Deocamdată nu știm foarte clar care sunt partidele care se vor alinia, nu cunoaștem listele de candidați, nu cunoaștem cât de tare mai scade PSD, nu cunoaștem cât de tare va mai crește PNL. A vă defini astăzi un obiectiv electoral al PNL ar însemna un amatorism. Da, cu siguranță (s-au terminat înscrierile în competiția internă pentru desemnarea candidaților la europarlamentare - n.r.). Sunt în curs de evaluare, fiecare candidat a prezentat, pe lângă CV-ul politic, CV-ul profesional, a prezentat un proiect pentru ce intenționează să facă la nivelul Parlamentului European în domeniile de competență pe care le are și să știți că au formulat proiecte extrem de importante și de interesante. Astăzi nu există altă voce la Bruxelles care să se audă, care să fie respectată și care să aibă capacitatea de a apăra interesele României, astăzi, în afară de președintele României și de PNL, celelalte forțe politice nu sunt băgate în seamă", a afirmat Ludovic Orban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde