PNL Constanța va prezenta lista consilierilor locali până pe 15 martie

258
PNL Constanța va prezenta lista consilierilor locali  până pe 15 martie - pnlvaprezentalista-1455210433.jpg

Articole de la același autor

Fostul rector al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chițac, a susținut, ieri, prima sa conferință de presă în calitate de candidat al liberalilor la Primăria Constanța, dar și ca președinte al Organizației Municipale a PNL Constanța. Printre altele, el a spus că intenționează să restructureze Biroul Politic Local al PNL Constanța, acesta urmând să fie înjumătățit, iar consiliul executiv să devină mai "suplu". În plus, el a adăugat că urmează să apară comisii lucrative pe domenii alcătuite doar din specialiști. În ceea ce privește lista cu viitorii candidați pentru Consiliul Local Municipal Constanța, aceasta va fi prezentată până la data de 15 martie.

Întrebat ce profil ar trebui să aibă o persoană care să se regăsească pe lista aleșilor locali, Chițac a spus că ar trebui să întrunească trei condiții.

"Ar fi trei condiții pe care să le îndeplinească. Să fi făcut ceva în profesia pe care o are, nu să fie genii, dar să fie recunoscuți de comunitate, să-și dorească, pentru că avem și această problemă, sunt unii care nu vor, și a treia condiție ar fi să nu fi avut o etică controversată", a spus Vergil Chițac.

Totodată, el a precizat că și-a propus ca la alegerile locale din vară, PNL să câștige 10-11 mandate de consilieri locali în municipiul Constanța. În altă ordine de idei, el a mai spus că este puțin probabil să mai fie pe listă vreunul din actualii consilieri.

În altă ordine de idei, Vergil Chițac a spus că, în două-trei săptămâni, se va rezolva și situația de la organizația județeană a PNL Constanța, unde există zvonuri ba că va fi adus un lider din afara partidului, ba că filiala nu va mai fi condusă de copreședinți și va avea conducător unic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4318 secunde