PNL Constanța, susținere pentru "Platforma România 100" a premierului Cioloș

310
2
PNL Constanța, susținere pentru

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, vicepreședintele PNL Constanța Robert Boroianu, consilier județean și candidat la Camera Deputaților, precum și consilierul județean George Muhscină, șeful campaniei electorale a PNL Constanța, au semnat pentru susținerea Platformei România 100, lansată la începutul acestei săptămâni de premierul Dacian Cioloș.

"Reformarea clasei politice este absolut necesară pentru a readuce credibilitatea în instituțiile statului, mai ales la nivelul Parlamentului României. La Constanța, Partidul Național Liberal a dat un semnal puternic de reînnoire și de reformare a clasei politice. Este firesc și evident că principiile noastre și cele enunțate de premierul Dacian Cioloș sunt convergente", a declarat președin-tele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

La rândul său, vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, a afirmat că a semnat pentru susținerea Platformei România100 "pentru că și în România se poate guverna cu onestitate și integritate".

Consilierul județean liberal George Muhscină a declarat că susține Platforma România 100 pentru că "răspunde concret dorințelor electoratului din România anului 2016. Cred că acest set de principii și proiecte poate să fie numitorul comun care coagulează dreapta românească! Cu toții ne dorim o clasă politică nouă și performantă. PNL Constanța a făcut un prim pas important în această direcție prin propunerea pentru alegerile parlamentare de candidați 100% noi". 

Comentează știrea

Lazar
19 octombrie 2016
Boroian R.Aurel sutin pe Ciolosi

Tu susti pe Ciolosi cu afise tot ca la presedinte,ca tu a-i fost sutinut de servici la furat,ANAF va luat spagi va acoperit si IPJ,Parchetul C-ta prin Terfelirea Constitutiei ro. cu legi,articole, paragrafe,NUP,Petiti clasate,Hotararari judecatoresti cu rezoluti mincinoase si Tergiversare pentru a fi prescrise,de catre IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta care le a pus Burga pe cap de la Presedintele ro. si pana la ultimul hot de buzunare de la C-ta.D-na C.Mocanu dvs sunteti numai pentru poze si reclame nu pentru investigati noi stim si ce rol au ziaristi patrioti si democrati depinde cum va respectati dvs prestigiul Cugetului liber.

Lazar
21 octombrie 2016
Boroianu sutine PNL

Robert eu te rog,frumos,poti o lua pe dn Alinuta si mergi la dl Ciolosi si impreuna mergeti,la dl K.I.Werner si spunei din partea mea,ca tu esti Dr.Dr.Prof in Fraude,Spalare de bani,documentatie falsa,dupa aceia mergeti la paznici vostri de la SRI care vau pazit sa furati ca tu nu te incadrezi in cele 10 porunci ale PNL si mai departe mergi la Dl Militian Comisar Sef Dr Adrian Rapotan IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta care vau acoperit,de furaciuni ANAF, prin Terfelirea Constitutiei ro.cu avocati buni,cu influenta,relati,descurcareti si cu spaga mare care a-ti cumparat dreptate si numai prostiti, lumea cetateni ro.si constanteni nu au dreptate, din partea lui Lazar din Germania tu a-i adresa si e-mail care le poti pune la dispozitie ca tu esti securist din tata in fiu si mai ales acuma ca esti si inginer !cum a-i cumparat diploma tot prin spagi ca si dreptatea la furaciuni,pe care le a-ti comis.Dl Vice Presedinte PNL Boroianu R.Aurel tu suti Furatu ca numai asa a-i ajuns prin spagi,sponzorizari la partid si tuturor organelor de verificare si control si ai falimentat firme si vandute cu care a-i furat si persoane pacalite.Tu joci rolu de Smecher cu cine nu te cunoaste.Eu recomand d-nei Prc Hira Madalina sa merga la Puscaria Slobozia si sa culega date corect,oneste de la manglitoru ,B.H.prietenul vostru si dati un salam de calitate sa nui mai cada dinti ca e mai veninos.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7852 secunde