PNL Constanța și-a lansat oficial candidații la parlamentare. "Venim cu 100% oameni noi și cu o propunere de premier, Dacian Cioloș, 100% profesionist"

2512
14

Articole de la același autor

PNL Constanța și-a prezentat oficial, ieri seară, candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv la Casa de Cultură din Constanța, în prezența membrilor PNL veniți din tot județul dar și a simpatizanților care cred că liberalii sunt capabili să facă reformă politică. 
 

Pe de altă parte, pe lângă președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care a avut calitatea de gazdă, la acțiune a fost prezent, în calitate de invitat, și secretarul general executiv al PNL, Ilie Bolojan. 
 

Încă de la început, liderul PNL Constanța a reamintit că liberalii constănțeni au înțeles mesajul societății, acela de a se reforma, motiv pentru care s-a decis ca niciun actual parlamentar liberal de la Constanța să nu mai candideze . 


"Venim cu 100% oameni noi, cu 100 de măsuri de guvernare și cu o propunere de premier, Dacian Cioloș, 100% profesionist. Împreună am format o echipă puternică. Împreună am dat în Consiliul Județean Constanța o echipă de oameni valoroși, o echipă de oameni care ne reprezintă. Am dat județului Constanța 28 de primari. Și acum a venit rândul să trimitem în Parlament cea mai bună echipă pe care a avut-o vreodată PNL Constanța. O echipă de profesioniști, o echipă cu oameni noi. Dacă acum câteva luni am venit în fața colegilor și am propus acest lucru de a avea o echipă cu oameni noi, la început am fost privit cu scepticism. Și cum puteam să dăm un semnal mai bun? Noi, cei care, mai multe sau mai puține mandate, am fost în Parlamentul României? Prin propriul exemplu. Un pas lateral din partea noastră nu face decât să încurajeze noua echipă, nu face decât să dea speranțe celor care privesc către noi, nu face decât să venim cu speranță în activitatea acestei instituții deosebit de importantă. Parlamentul României trebuie să fie cea mai importantă și să își regăsească locul pe care îl merită. Acest lucru nu se poate întâmpla decât cu oameni de valoare, oameni noi, profesioniști. Avem colegi de toate profesiile, tineri și mai puțin tineri, oameni cu experiență, nu trimitem în Parlament doar tineri, trimitem o echipă nouă", a spus Gheorghe Dragomir.

Despre curajul lui Gheorghe Dragomir de a face un pas în lateral și a trimite în prima linie candidați noi, profesioniști, a vorbit și șeful de campanie al PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină. 


"Gestul lui Gheorghe Dragomir a fost fără precedent în România și a venit ca o avangardă a politicii liberale, aceea de a veni cu oameni noi și care au excelat fiecare în domeniile lor de activitate. Avem cea mai performantă echipă, chiar un mic guvern, aș spune eu. Asta pentru că oricare dintre candidații PNL poate să ocupe un post de ministru într-un viitor Executiv condus de Dacian Cioloș" a transmis de pe scena Casei de Cultură din Constanța, George Muhscină.

Rând pe rând, candidații la parlamentare au vorbit despre necesitatea prezentării la vot, pentru că acest scrutin are o miză foarte mare, nu doar pentru că vorbim despre viitorul Guvern și Parlament, dar și despre viitorul României.


"Mai sunt puține zile până la alegeri, iar aceste alegeri au o miză importantă pentru țara noastră, În afară de a alege o echipă de parlamentari, românii vor opta și pentru un stil sau altul de guvernare, pentru un prim ministru sau altul, care să guverneze această țară. PNL îl susține la funcția de prim ministru pe Dacian Cioloș, PSD nu și-a anunțat primul ministru, dar sunt două ipoteze: Liviu Dragnea sau altă persoană care nu poate fi decât o păpușă, un interpus al domnului Dragnea. Dacian Cioloș înseamnă normalitate, demnitate, modestie, dedicare. Dragnea nu are nimic în spate. Programul PNL de guvernare pune în centru cetățeanul, guvernul trebuie să creeze condițiile pentru ca orice român să se poată realiza, nu să trăiască de pe o zi pe alta", a spus Ilie Bolojan.

Candidat la funcția de senator, Vergil Chițac, a declarat că cel mai important este ca echipele de campanie să convingă oamenii, în cele două săptămâni rămase până la alegeri, să meargă la vot.


"Nu am observat în Constanța o efuziune a oamenilor care să-mi dea de înțeles că se vor prezenta la vot. După 16 ani de administrare PSD, Constanța a ajuns de pe locul 2 pe locul 11 la nivel național la venitul net pe cap de locuitor. Din cauza aceasta s-a fisurat contractul social între stat și cetățeni. Campania mea se va baza în primul rând pe determinarea oamenilor de a se prezenta la vot, altfel riscăm ca 30% dintre oameni să trimită aleși în Parlament", a declarat Vergil Chițac, cel care deschide lista la Senat pentru Constanța.

Și Lucia Varga, candidat al PNL tot pentru Senat, a vorbit despre necesitatea reformării clasei politice.

"La Constanța, filiala PNL e cea mai determinată pentru reformă, a dat un semnal clar societății, retrăgând toți parlamentarii, nu pentru că fi fost incompetenți, ci pentru că s-a vrut o înnoire, pentru ca așa a dorit electoratul. Excepția sunt eu", a declarat Lucia Varga.

La rândul lui, Bogdan Huțucă, cel care deschide lista PNL Constanța la Camera Deputaților a vorbit despre importanța alegerilor parlamentare de peste două săptămâni spunând că 11 decembrie este o dată importantă. "Poate reprezenta un pas decisiv pentru înnoirea parlamentului, a clasei politice, dar poate fi și un pas înapoi, cu consecințe dezastruoase pentru România. Veniți la vot și aveți convingerea că țara se va schimba", a spus Bogdan Huțucă.

Și liberalul Robert Boroianu, candidat la Camera Deputaților, a vorbit despre importanța acestor alegeri pentru viitorul românilor, pentru viitorul României și a explicat că dacă primul pas a fost făcut atunci când a fost ales președinte Klaus Iohannis, este momentul pentru a se face următorul pas, mai exact, formarea unui Parlament majoritar liberal.

"În urmă cu doi ani, românii au făcut un prim pas pentru redresarea țării. Au ales un președinte liberal. Acum a venit rândul să facă un al doilea pas. În 11 decembrie ar trebuie să voteze un Parlament condus de PNL, care să dea un premier 100% profesionist", a declarat Robert Boroianu.

Totodată, fostul consilier local în cadrul Municipiului Constanța, liberala Ana Marcu, una dintre vocile care s-au ridicat mereu împotriva administrației conduse de Radu Mazăre, actualmente, aspirantă la un loc în Camera Deputaților a spus că singura sa intenție pentru care candidează este dorința de a schimba societatea în mai bine, în timp ce tânărul George Niculescu a făcut și el apel la constănțeni pentru a conștientiza importanța votului dacă se dorește ca România să meargă pe o traiectorie europeană.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Spargatoru' de B(N)uci
24 noiembrie 2016
PNL e un WC

O adunatura de gloabe care sunt incapabile sa isi poata masura vorbele, puse un prim plan la fituica de o loaza de ziarista, aka Carmen Mocanu. Baleno🐋, ai scris un carnat de 2 km fara nicio finalitate, o insiruire de vorbe care nu sunt si nu vor fi niciodata acoperite de realitate

DODO
24 noiembrie 2016
sa nu te spargi ca puti ( nr1 )

disperarea ta arata cita frica ai ca nu o sa-ti iasa hotii PSD-PMp -ALDE -PRU si de furie improsti cu excrementele tale mintale Cit ma bucur ca va dati pe fata frica si neputinta Apropos : esti asistat social ( dupa ce scri cred ca da )sau primesti si tu vre-un os de la astia pe care ii iei in brate ? sau esti convins de geniul lor ( cit de idiot poti sa fii) Gindeste putin in ce cacat se afla ai tai =daca pierd vor intra si altii la zbirna ,daca cistiga sa vad cum se vor tine de ceea ce promit acum Si-au sapat singuri groapa istoriei

razvan
24 noiembrie 2016
alegeri

"Spargatorul" are atita ura adunata incit jigneste pina si ziarista care isi face datoria de a informa corect opinia publica ca sa poata vota in cunostinta de cauza. De ce nu o vorbi urat si atunci cand doamna scrie ce spun pesedistii care arunca cu promisiuni fara acoperire ? Usurel, baietel ca ai timp sa injuri dupa 11 decembrie !

INDIGNATUL
24 noiembrie 2016
CONDITIILE SITEULUI

Onorata redactie , dupa cum se poate citi mai jos in NOTA , vor fi sterse comentariile care folosesc un limbaj vulgar . . De ce nu se respecta aceasta indicatie ?

gigi
24 noiembrie 2016
gargara

toti sunt de competenta DNA-ului si poate DIICot va avea de lucru !!

Lazar
24 noiembrie 2016
PNL C-ta

Cu regret eu nu cunosc grupa asta din fodografie de mari PNL-sti,dar cunosc o persoana deosebita care va face mare cinste pardidului care se si incadreza in cele 10 porunci si criteri,Dr.Dr.Prof,deasupra si Inginer Boroianu Robert Aurel specialist in fraude si evaziuni fiscale si dati cu Prosteala cetatenilor pe care le a-ti transmi prin Presedinta PNL Alina Gorghiu,unde mai pui ca e si Dr in drept.D-na Carmen Mocanu i-mi pare rau dar dvs promovati Hotii si Infractori,cred ca nici nu va puteti imagina dvs de acest infractor,chiar credeti ca degeaba a fost sutinut si pazit de SRI,ANAF a luat spagile sa ascunda documentatie de furaciuni,partidu a luat sponzorizarui unde mai pui si cu dl presedinte Klaus Iohannis Werner cu lucru bine facut si d-na Prc Puiu Zarafina,Adina Florea si al-ti lau aparat si ascuns adevarul si clasat dosare cu motivari mincinoase.Nu va suparati,C-ta este in Africa,Somalia sau Senegal nu apartine Europei nu e stat de drept si egal pentru toti d-na eu nu sunt anonim ba chiar cred ca sunt roman adevarat.

Sindbad
24 noiembrie 2016
Oameni noi, dar...

Totusi nu se poate ierta episodul formarii USL, martea neagra, va aduceti aminte, cum pot scapa de inchisoare infractorii de drept comun, dar si politicienii condamnati pt. coruptie ( lege initiata de PSD, acum doar amanata) la care in jur de 40 penelisti ar fi fost pentru.

rex
24 noiembrie 2016
Lichelele!

Doresc din inima turmei inepte a sasului nereformat, sa aiba soarta pnt-ului, asta ptr ca dasca turmei ii merge bine, romanilor le va merge rau si invers! Sa te umfli in pene si sa apelezi la un bubos criminal si imputit, asta inseamna sa fii inept!

Penalu
24 noiembrie 2016
Fratii mei penali

Va astept la... hotilor!

MIHAI
24 noiembrie 2016
100 % IN VORBE , ZERO IN FAPTE

Nu contestam calitatile candidatilor PNL . Ca sunt si valorosi , urmeaza sa demonstreze prin fapte , desigur , de catre cei care vor fi alesi . Multi sunt valorosi in profesia lor , dar in politica se dovedesc necorespunzatori . Dragomir afirma ca a facut un pas lateral cu masura luata privind pe fostii parlamentari . Cand spui " alaturi " inseamna ca in campanie , cei vechi vor fi alaturi de cei noi , dar dupa cum se vede , acestia nu sprijina deloc campania . Dupa ei potopul . Cine se pricepe cat de cat la politica , poate constata ca PNL , prin felul cum face campania electorala , menajeaza PSD si ataca mai mult pe cei de dreapta . Avem impresia ca USL este inca activa . Retinem si ingrijorarea dlui Chitac referitoare la absenteism si ca este lipsa de " efuziune " . De unde atata efuziune din partea unui electorat dezamagit de politica neputincioasa a PNL in Constanta si la nivel national ? Un candidat nu face campanie doar ca sa constate ci ca sa convinga , ceea ce pana acum dl Chitac si colegii sai n-au reusit sa faca . Nu este suficient sa-i determine pe oameni sa mearga la vot . Cel putin in conditiile de astazi cand nu le dai nimic decat cel mult promisiuni Era bine , si inca nu e prea tarziu , ca dl Chitac sa declare ca la scaderea venitului pe cap de locuitor , a contribuit si PNL, PDL , USL , etc adica toti politicianistii fara exceptie . Un lucru este cert : pana cand PNL nu va reusi sa unifice toate fortele de dreapta , stanga , adica PSD va domina in continuare scena politica .

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0531 secunde