PNL Constanța, miting la Constanța. "Suntem în război total cu acest Guvern Tudose/Dragnea"

285
2
PNL Constanța, miting la Constanța.

Articole de la același autor

Liberalii din Constanța au organizat, ieri, un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă și semnată de PNL și USR împotriva Guvernului Tudose. În timp ce moțiunea se citea în Parlament, aproximativ 500 de liberali și susținători ai acestora mărșăluiau și scandau lozinci pe străzile din Constanța. Conform organizatorilor, cei mai mulți dintre aceștia, respectiv 350 de liberali au fost mobilizați de Organizația Municipală a PNL Constanța, ceilalți fiind veniți de la organizațiile din județ.

Dotați cu pancarte cu diverse mesaje către cei care se află la guvernare, liberalii s-au deplasat pe traseul cuprins între Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanta. Ajunși la sediul Prefecturii Constanța, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, a citit moțiunea de cenzură, în fața celor prezenți.

"Veniți alături de noi! E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai poate fi guvernată prin sfidare, ticăloșie și minciună. Implică-te pentru a opri batjocura PSDragnea! Sprijină moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSDragnea - Tudose", au transmis liberalii constănțeni.

În altă ordine de idei, moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR a fost citită și în ședință comună a Parlamentului. În timp ce deputatul PNL Dan Vâlceanu citea moțiunea de cenzură, mai mulți reprezentanți ai PSD și ALDE l-au huiduit, apoi aleșii Puterii au părăsit sala.

"Suntem în război total cu acest Guvern Tudose/Dragnea. Halul în care PSD își bate joc de români cere o reacție puternică din partea noastră, a Partidului Național Liberal. Depunem moțiune de cenzură în Parlament, dar, în același timp, organizăm ample acțiuni de protest în toată țara", a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, și liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

În opinia parlamentarului liberal, opoziția în presă și Parlament nu este suficientă. Acesta este de părere că presiunea socială trebuie să fie aplicată puternic pe un guvern PSD care și-a pierdut demult legitimitatea.

Prin moțiunea de cenzură, PNL și USR solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei, atacul la Justiție și scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abrogarea OUG care au generat haosul fiscal.

Comentează știrea

rex
21 noiembrie 2017
Lichelele!

Voi, turma inepta si infecta a nazistului scarbos sunteti in razboi cu romanii cu mintea la purtator! Voi sunteti amici cu boschetarii, cu cei din canale si cu mafia din justitie!

mai rex,
21 noiembrie 2017
arunca dreaku televizoru

Ai turbat.Tu nu vezi ca nu ai nici limbaj si nici coerenta ? Zilnic acelasi vocabular.Ai dat in balbaiala.Te-a nenorocit postul Antena 3.Vezi ca daca panaramele astea de la Pesede pun mana pe tine,iti va despica burta ca la broasca si te va studia cu lupa.Au intentia sa te multiplice,sa te cloneze,ca esti mai idiot ca ei.

Răspuns la: Lichelele!
Adăugat de : rex, 21 noiembrie 2017
Voi, turma inepta si infecta a nazistului scarbos sunteti in razboi cu romanii cu mintea la purtator! Voi sunteti amici cu boschetarii, cu cei din...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3117 secunde