PNL a inițiat o campanie de ajutorare a nevoiașilor din comuna Pantelimon

205
1
Comuna Pantelimon a fost, la finele săptămânii trecute, gazda mai multor acțiuni și activități desfășurate sub sigla Partidului Național Liberal. 


Astfel, membri ai organizației Constanța a Clubului Studenților Liberali, alături de membrele din Organizația Femeilor Liberale, s-au deplasat în localitatea constănțeană, care, în urmă cu câteva luni, și-a ales, după 20 de ani de administrație PSD, primul primar liberal. 


Activitățile desfășurate au vizat două obiective clare: crearea Organizației Femeilor Liberale din Pantelimon și desfășurarea unei campanii umanitare pentru ajutorarea familiilor sărmane din localitate.


Președintele Organizației Femeilor Liberale municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu prim-vicepreședintele Carmen Alecu și vicepreședintele Mădălina Niculescu, a pus bazele OFL Pantelimon, urmând ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri pentru BPL al OFL Pantelimon. 


La această întâlnire au participat consilierul județean liberal Bogdan Bola, primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu, și consilierii locali ai Partidului Național Liberal. 


De asemenea, tinerii liberali și-au ținut promisiunea și au revenit în comuna Pantelimon într-o campanie de ajutorare a familiilor mai puțin norocoase. Astfel, peste 20 de familii au primit vizita membrilor Clubului Studenților Liberali, aceștia fiind însoțiți de membri ai organizației locale a TNL, de primar și consilieri locali liberali. 


"Din păcate, sunt foarte multe familii cu o situație materială precară, după 20 de ani de conducere pesedistă, timp în care locurile de muncă au dispărut. Sărăcia, condițiile precare de trai, lipsa infrastructurii și a investițiilor au adus cetățenii acestei comune la limita răbdării, iar din aceste motive, campania TNL și CSL va continua și în lunile următoare", a promis președintele CSL Constanța, Adrian Lupașcu.


Comentează știrea

Gaby
20 martie 2018
?

Nu saracia si lipsa locurilor de munca dragilor care faceti aceste articole...ci lenea, stau la ajutor social si cand ii chemi la munca ( transport, mancare,cazare) nu vin ca pierd socialul. Despre ce vorbim? Schimbati legile si bagati obligativitate la munca si i sa vb altfel, doar daca nu este si viciile cu tutun si alcool

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2415 secunde