PND, înscris în Registrul Partidelor Politice

97
1
PND, înscris în Registrul Partidelor Politice - untitled-1433855987.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul București a admis cererea membrilor fondatori ai Partidului Național Democrat și a dispus înscrierea PND în Registrul Partidelor Politice, informează un comunicat al formațiunii. 


''PND va reprezenta pe scena politică etalonul integrității, al competenței și al eficienței. Mulțumim în mod special celor 34.000 de cetățeni români, din toate județele României, care au semnat pentru înființarea Partidului Național Democrat, considerați membri fondatori, care au girat cu încrederea lor PND. De asemenea, invităm toți cetățenii României care cred că pot da o mână de ajutor la reformarea clasei politice, să ni se alăture în primul proiect politic din ultimii 25 de ani serios, bazat pe integritate și meritocrație și care poartă numele de Partidul Național Democrat'', se mai arată în documentul citat. 



Comentează știrea

costy
9 iunie 2015
afaceri

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3816 secunde