PMP mizează la Constanța pe Onaca și Turcescu. Vor ajunge în Parlament?

440
3
PMP mizează la Constanța pe Onaca și Turcescu. Vor ajunge în Parlament? - onacagf22-1476283957.jpg
Reprezentanții PMP au depus, recent, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în decembrie, la Biroul Electoral Central și, până la sfârșitul lunii, urmează să anunțe oficial candidații cu care vor participa la scrutinul electoral.

În ceea ce privește județul Constanța, lista pentru Senat va fi deschisă de unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Traian Băsescu, Dorel Constantin Onaca, fost parlamentar în perioada 1996-2008. Dacă desemnarea lui Onaca de a candida pe lista de la Constanța nu este o surpriză, candidatura de la Camera Deputaților a declanșat deja nemulțumiri în filiala constănțeană. Concret, primul pe lista pentru Camera Deputaților la Constanța va fi fostul jurnalist Robert Turcescu, care la alegerile locale a candidat din partea PMP la Primăria București, însă a pierdut cu brio în fața Gabrielei Firea.

Vestea că Turceascu a fost teleportat la Constanța a creat deja nemulțumiri în filiala constănțeană. Drept urmare, unii membri sunt supărați că au muncit ani de zile pentru ridicarea partidului, iar acum li se impun candidați de la București. Rămâne de văzut dacă în asemenea condiții, cei din filiala constănțeană vor mai trudi pe străzi numai și numai pentru a câștiga voturi pentru un candidat care locuiește în București. 

Comentează știrea

mr. Anaconda
13 octombrie 2016
???

HA! HA! HA! Doi pumpicuristi a lui Base. O sa primiti votul .......

a-mirabilis
13 octombrie 2016
un mic esuaj

Mda,doi indivizi vulnerabili la cea mai mica adiere politica a opozantilor.;Pe Onaca este suficient sa-l caute la plagiatura de ,,dottore'' si pe Turcescu ....la ofiter acoperit in presa si acum ,incearca sa intre si in Parlament tot acoperit.Cred ca mai multa credibilitate si succes''avea ,,fina Amza''

Ct
13 octombrie 2016
Ct nu vrea basisti camuflati

Basismul e la fel ca fascismul chiar mai rau!.Ar trebui interzis aceasta adunatura penala sa mai "ruleze" in Romania.Aud ca Videanu a dat gaze ieftine lui Ion Niculae .Prejudiciu ....120 mil de euro!...Astia sant basisti sai ff in gu....a..Au furat tot.Anrp microsoft eads rapirea jurmalistilor im Irak gala bute Tepuirea FINiLOR din familia Bercea de Klanul basescu si multe altele facute de Cocos si amanta sa Aspirina Udrea E.(sotia lui basinosu).Si acum ce.sa.vezi vor votul constantei....LA MU.....e!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6136 secunde