PMP, în linie dreaptă. Elena Băsescu şi Claudiu Palaz deschid listele parlamentare la Constanţa

972
PMP, în linie dreaptă. Elena Băsescu şi Claudiu Palaz deschid listele parlamentare la Constanţa - fondpmpprint-1603211842.jpg

Articole de la același autor

Fostul europarlamentar Elena Băsescu şi-a depus, ieri, candidatura pentru alegerile parlamentare. Acelaşi lucru l-a făcut şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Iorga Palaz.

Elena Băsescu deschide lista la Camera Deputaților depusă de PMP Constanţa, iar Claudiu Palaz este primul pe cea de la Senat.

La ieşirea din Biroul Electoral Județean Constanța, Elena Băsescu a fost extrem de emoţionată şi a oferit declaraţii jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

„Să ştiţi că, în momentul depunerii dosarului de candidatură am fost emoţionată. Când spun Constanţa spun acasă, spun portul maritim. Această candidatură este în numele tatălui meu. Îmi doresc să dau şi eu un marinar ţării, pe Traian junior, băiatul meu. Vă asigur de faptul că, dacă voi ajunge în Parlamentul României vom avea o colaborare bună. Alături de domnul Palaz vom face lucruri bune pentru Constanţa. Voi susţine mai multe proiecte care se adresează familiilor monoparentale. Voi încerca să elaborez un pachet legislativ care să simplifice această birocraţie. Sunt optimistă” , a declarat Elena Băsescu.

Ea nu a ascuns faptul că a primit în mai multe rânduri invitaţii de la Claudiu Palaz, ultima fiind în 2014, de a candida la această funcţie, însă din pricina problemelor personale nu a putut onora acest lucru.

Mai exact, la timpul respectiv, fostul europarlamentar a decis să acorde mai mult timp celor trei copii pe care-i crește singură, însă acum a decis că este momentul să se implice, din nou, politic.

Fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat că vrea să ţină legături strânse cu aleşii locali şi să se sfătuiască cu aceştia.

„Dacă voi fi aleasă în Parlamentul României îmi doresc să colaborez şi cu aleşii locali. Respect ierarhia şi funcţiile de conducere”, a concluzionat Elena Băsescu.

„Vom obține o funcție de senator și una de deputat“

La rândul său, Claudiu Palaz este extrem de optimist înaintea alegerilor şi este aproape sigur că atât el, cât şi Elena Băsescu vor câştiga funcţiile pentru care candidează.

„Nu avem cum să nu scoatem un deputat şi un senator. Vreau să ies senator şi totul depinde de votul constănţenilor. Este un vot politic. Organizaţia Constanţa a crescut. Doamna Elena Băsescu şi subsemnatul vom intra în Parlamentul României. Alţi parlamentari constănţeni nu au făcut nimic pentru Constanţa. Nu au fost activi. Sunt sigur că vom face o echipă bună. Acum patru ani i-am lansat invitaţia Elenei Băsescu dar a declinat-o. Campania pe care o facem este o campanie care va avea succes”, a spus Claudiu Iorga Palaz.

Reamintim că fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 şi 2014. Ea a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în Ştiințe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Lista PMP pentru Senat este deschisă de Claudiu Iorga Palaz, acesta fiind urmat de Daniel Turcu, Dumitru Jeanu, Iasemin Agi-Murat, Adrian Burhală, Givan Secil Cantaragiu şi Cristian Ştefan Chiriac.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, aceasta fiind urmată de Alexandru Zabara, Vasile Lumînare, Aurelian Costel Dumitraşcu, Cristian Virgil Senopol, Alina Ser, Harun Osman, Emil Marius Costea, Melec Medgid, Ion Vlădoi, Simina Mădălina Stoli, Elena Brătuşanu, Florin Ţugurel şi Florin Cătălin Papuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6279 secunde