PMP a decis să negocieze cu PNL un proiect politic comun

210
PMP a decis să negocieze cu PNL un proiect politic comun - pnlpmp-1636902747.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Naţional al PMP a decis, sâmbătă, să continue discuţiile cu PNL privind un proiect politic comun şi a desemnat în acest sens o echipă de negociere, informează un comunicat al partidului fondat de Traian Băsescu și condus în prezent de fostul ministru de externe Cristian Diaconescu.

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, la Digi24, că tema fuziunii dintre PNL şi PMP nu a fost dezbătută în formaţiunea politică pe care o conduce, dar că, în cursul zilei de sâmbătă, va avea loc o discuţie despre cooperarea cu liberalii.

„Tema fuziunii nu există, nu spun că s-ar întâmpla sau nu s-ar întâmpla câtă vreme nu există acest subiect. O fuziune o propun și o votează cei din Consiliul Național al PMP”, a spus Cristian Diaconescu.

El a confirmat însă că a discutat cu Florin Cîțu despre o cooperare aprofundată.

„Acest lucru îl stabilim, dacă există și interesul PNL din această perspectivă. Nu ne poate lăsa indiferenți ce se întâmplă pe partea dreaptă a eșicherului politic”, a arătat președintele PMP.

Ideea de cooperare a venit din partea ambelor partide, a mai spus Cristian Diaconescu. „PMP are peste 2.200 de aleși locali și 50 de primari, deci dialogul dintre noi - și la nivel local, și la nivel central - cu toate forțele politice este unul logic, până la urmă, chiar dacă nu suntem în Parlament, trebuie să ne ducem mandatul, care, mai ales la nivel local, este foarte important pentru diverse proiecte”, a punctat liderul PMP. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5946 secunde