PLUS Constanţa şi-a ales candidaţii pentru alegerile parlamentare. Cine a primit cele mai multe voturi interne

461
PLUS Constanţa şi-a ales candidaţii pentru alegerile parlamentare. Cine a primit cele mai multe voturi interne - plusconstanta2copy-1602008383.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii PLUS Constanţa au anunţat că, luni, s-a încheiat procesul democratic intern pentru desemnarea candidaților PLUS la alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie 2020, ca primă etapă în stabilirea listelor comune ale Alianței USR-PLUS Constanța pentru Camera Deputaților și Senat.

În această primă etapă, membrii Filialei Județene PLUS Constanța au votat online lista candidaților înscriși în competiție: Doina Moțiu, Cristina Rizea, Iulian Călin, Sorin Andrei și Cristian Florin Stoian. Fiecare membru cu drept de vot din filiala Constanța a putut acorda încrederea sa unuia dintre cei cinci candidați. Participarea la procesul electoral intern a fost de 84% dintre membri cu drept de vot ai filialei.

În urma votului liber exprimat al membrilor PLUS Constanța, pe locul întâi a fost aleasă Cristina Rizea.

Pe locul doi, a urmat Sorin Andrei, iar locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de Cristian Florin Stoian, Iulian Călin și Doina Moțiu.

În ordinea clasamentului dat de votul intern, cei cinci candidați vor ocupa pozițiile desemnate pe listele comune ale Alianței USR- PLUS pentru Camera Deputaților și Senat, conform protocolului semnat între USR Constanța și PLUS Constanța, pe 10 septembrie 2020.

În paralel, organizația USR Constanța va parcurge același proces. La fel ca și la precedentele serii de alegeri, Alianța USR-PLUS propune pe listele sale de candidați, oameni noi, competenți și cu vocația de a face politica altfel, în interesul alegătorilor.

„La elegerile europarlamentare, constănțenii au demonstrat că își doresc schimbarea, iar rezultatele obținute de Alianța USR-PLUS au depășit media pe țară. Voința românilor de a alege o clasă politică cu valori și principii așezate pe baze solide s-a văzut și la alegerile locale, unde Alianța USR-PLUS a câștigat municipii importante, dar și multe localități din mediul rural. La Constanța, Alianța USR-PLUS a demonstrat că poate deveni principala forță politică. Alegerile Parlamentare reprezintă o nouă provocare de a lupta pentru schimbarea pe care cu toții ne-o dorim și de a aduce plus valoare în viața noastră, de zi cu zi” , au spus reprezentanţii filialei judeţene PLUS Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5914 secunde