Plângeri penale împotriva lui Tucan, Tănăsecu și Dragnea

425
Plângeri penale împotriva lui Tucan, Tănăsecu și Dragnea - 681a03489989b894eee8f630ae093be6.jpg
Pe ordinea suplimentară a ședintei Consiliului Local Năvodari, alături de cele 17 proiecte înscrise, s-au mai aflat alte două proiecte de hotărâre suplimentare. Unul dintre acestea a avut menirea de a liniști situația tensionată în cazul fostului consilier local PNL, Jean Paul Tucan. Executivul a fost mandatat pentru a formula o serie de plângeri penale împotriva lui Jean Paul Tucan, a lui Liviu Tănăsescu și a Marilenei Dragnea. Consiliul Local Năvodari a votat "pentru" această decizie.
Potrivit declarațiilor viceprimarului orașului Năvodari, Florin Chelaru, consilierul Jean Paul Tucan este acuzat de faptul că a justificat lipsa de la locul de muncă printr-o serie de documente "dubioase" ce menționau că, în cursul anului trecut, a avut probleme de sănătate și a necesitat concediu medical. Chelaru afirmă că există dovezi care să arate că în perioada pusă în discuție, Tucan se afla la munte în Austria sau prin București la congresul PNL, iar ulterior a invocat motive medicale. Mai mult decât atât, viceprimarul din Năvodari afirmă despre consilierul local că "a avut tupeu să râdă de colegii săi care se aflau atunci la muncă".
De asemenea, Primăria Năvodari deține corespondențe cu reprezentanții Casei de Sănătate atât din Constanța cât și din București care demonstrează că Tucan nu avea dreptul să își ia concediu medical în condițiile în care nu au fost plătite contribuțiile de asigurare socială.
Astfel, Consiliul Local va intenta plângeri ca parte civilă în procesul Tusac-Primăria Năvo-dari atât împotriva consilierului, cât și împotriva medicului Liviu Tănăsescu, cel care a eliberat documentele și împotriva Marilenei Dragnea, "apărătoarea lui Tucan și cea care a înșirat documentele pe la Consiliu."
Chelaru speră că o dată cu apariția acestor noi dovezi, "procesul va lua o nouă turnură", iar dacă se va dovedi că Jean Paul Tucan a mințit în privința concediilor sale medicale, acesta să fie obligat să își prezinte demisia de onoare pentru a "lăsa PNL-ul în pace".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : Primarul ține audiențele pe stradă
Pagina a fost generata in 2.9761 secunde