Petrecere pe cinste de "Ziua comunei Poarta Albă"

1112
1
Petrecere pe cinste de
Reprezentanții autorităților publice din comuna Poarta Albă se pregătesc pentru a oferi locuitorilor o petrecere pe cinste de "Ziua comunei Poarta Albă". Din anul 2008, de când în fruntea administrației publice a fost ales primar Vasile Delicoti, această zi se sărbătorește în fiecare an la data de 31 iulie.
Deoarece edilul localității este preocupat de obținerea finanțărilor pentru mai multe obiective importante care se construiesc în localitate, în acest an, viceprimarul comunei Poarta Albă, Daniel Ionuț Farcaș, a fost desemnat să se ocupe de organizarea acestei zile importante pentru locuitori.
Drept urmare, viceprimarul și-a luat atribuțiile în serios și s-a implicat pentru a oferi cetățenilor din Poarta Albă un spectacol pe cinste.
"Petrecerea va începe la ora 15 și va dura până la miezul nopții. În deschidere, vor evolua pe scenă copiii din localitatea noastră. Mai exact, elevii de la Școala nr.1 și de la grădiniță vor oferi un spectacol de dansuri cu majorete", a declarat viceprimarul Daniel Ionuț Farcaș.
Mai mult, el a precizat că, special pentru cei mici, va exista un număr de magie și iluzionism cu maestrul Rothini. În continuarea spectacolului, pe scena care va fi amenajată pe stadionul din localitate, vor urca nume cu rezonanță din muzica populară. Astfel, vor cânta Petrică Mâțu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Elena Zlatov și Elena Plătică. Nici iubitorii muzicii disco nu au fost uitați, pentru ei fiind invitați Giulia și DJ Project.
Viceprimarul comunei Poarta Albă, Daniel Ionuș Farcaș, a mai menționat că seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Comentează știrea

BoK=matraguna=sluga
23 iulie 2011
Nu e discriminare,e realitate

Majoritatea "machedonilor",sunt Pedelaci.Repet:nu e discriminare,este o realitate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1987 secunde