Petrecere în plen pentru copiii angajaților din Parlament, revoltă afară. Florin Cîțu și Alina Gorghiu au fost ajutoarele lui Moș Crăciun

784
1
Petrecere în plen pentru copiii angajaților din Parlament, revoltă afară. Florin Cîțu și Alina Gorghiu au fost ajutoarele lui Moș Crăciun - petrecere-1640268079.jpg

Articole de la același autor

În timp ce oamenii ies în stradă, senatorii au organizat o petrecere în Parlament pentru proprii copiii. Florin Cîțu și Alina Gorghiu au fost astăzi ajutoarele lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri pentru copiii demnitarilor, dar și pentru un grup de copii de la orfelinat. Cei mici au cântat colinde și au ocupat locurile părinților din Senat.


În preajma sărbătorilor, pe holurile și de la tribuna Parlamentului s-au auzit colinde și râsete de copii. Petrecerea a fost organizată de președintele Senatului, Florin Cîțu, pentru copii angajaților instituției și câțiva de la orfelinat.

Potrivit Realitatea.net Florin Cîțu a lăsat bugetul de stat deoparte și a fost ajutorul lui Moș Crăciun. Un copil i-a făcut concurență liderului PNL și a venit îmbrăcat în... Superman.


Silvia Dinică de la USR, dar și Alina Gorghiu au fost printre senatoarele care și-au adus copiii la petrecere.

Liderii AUR nu au lăsat politica deoparte nici de sărbători și au venit cu ironii la adresa liberalilor.


George Simion: „Să nu îi deschideți ușa la dna Gorghiu că vă fură”.

Alina Gorghiu: „Este baiatul meu, poartă-te frumos cu el”


Comentează știrea

NEC
24 decembrie 2021
Norme lingvistice esuate

N.B.: Cineva cocheteaza cu normele lingvistice! ("... copii angajatilor")

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3356 secunde