Petre Enciu candidează pe listele USR pentru Consiliul Județean Constanța

442
Petre Enciu candidează pe listele USR pentru Consiliul Județean Constanța - usrpetreenciu-1583872980.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții USR de la malul mării continuă să prezinte candidații pentru Consiliul Județean Constanța. Printre aceștia se află și Petre Enciu, doctor în inginerie la Grenoble, care gândește clădiri inteligente energetic. 
El are 39 de ani și, după ce a obținut un doctorat la Institut National Polytechnique, și-a pornit chiar în Franța propria afacere, un start-up la care lucrează și în prezent. 


"Dezvoltăm software pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor, un domeniu care va aduce beneficii extraordinare deopotrivă utilizatorilor și mediului", spune Petre Enciu. 


Inginerul informatician își amintește că, deși absorbit de munca sa și fără interes deosebit pentru politică, i-au atras atenția performanța și perseverența lui Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria generală a capitalei. Acela a fost momentul care l-a făcut pe Petre Enciu să aleagă USR pentru a se implica în schimbarea lucrurilor în Constanța și în țară. Recent, a fost votat de colegii din USR Constanța drept candidat la Consiliul Județean, după ce le-a vorbit despre elementele pe care le consideră prioritare pentru județ. 


"Voi susține cu tot ce-mi stă în putere, din funcția de consilier județean, demararea proiectelor pentru un aeroport internațional care să deservească cele mai importante destinații. 


Infrastructura feroviară pentru sudul litoralului, de asemeni, este una din prioritățile județului nostru. Aș mai adăuga investițiile în facilitățile de tratament balneo, care ar putea scoate litoralul nostru din amorțeala de extrasezon, investițiile din domeniul sănătății și nevoia acută de un spital regional. 


Închei lista priorităților zero cu un parc industrial, primul ce ar putea contribui semnificativ la bunăstare, după turism. Dacă proiectele acestor obiective nu vor fi demarate în regim de urgență, problemele din județul nostru nu vor face decât să se adâncească, exodul populației fiind cea mai gravă dintre ele, în opinia mea", a mai spus Petre Enciu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5905 secunde