Peste 300 de tineri din PSD se reunesc la Neptun. Care este motivul

366
Peste 300 de tineri din PSD  se reunesc la Neptun. Care este motivul - psd-1528989700.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat Constanța organizează, în perioada 14-17 iunie 2018, în stațiunea Neptun, Școala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat, cu participarea a peste 300 de tineri din toată țara.

Lucrările școlii de pregătire politică se vor desfășura după un program complex de formare și dezvoltare a tinerilor politicieni, în cadrul căruia, zilnic, se vor organiza dezbateri și ateliere de lucru din diferite domenii de activitate (educație, muncă, comunicare, mediu, tineret, juridic).

Teme precum: "Europa, încotro?", "Finanțări europene", "Cum trebuie să pregătim Generația 2040?", "Meseriile viitorului", "Comunicarea verbală și nonverbală", "Eco vs. Ieftin", "România tinerilor", "Drepturile omului, încotro?" ș.a. vor fi abordate interactiv și interdisciplinar, cu sprijinul unor importante personalități, social-politice, din sfera guvernamentală, dar și al organizațiilor non-guvernamentale și al instituțiilor de studii politice și de comunicare.

Evenimentul va debuta, vineri, 15 iunie, începând cu orele 10.00, când va avea loc Comitetul Executiv Național al Tineretului Social Democrat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.6184 secunde