Peste 100 de persoane demisionează din PDL Constanța și se alătură deputatului Maria Stavrositu

441
2
Peste 100 de persoane demisionează din PDL Constanța și se alătură deputatului Maria Stavrositu - img4483-1351255642.jpg

Deputatul PDL de Constanța Maria Stavrositu a demisionat, astăzi, din partid, întrucât nu se regăsește pe listele de candidați ARD la parlamentare. Maria Stavrositu a anunțat că va candida ca independent cu susținerea Partidului Poporului Dan Diaconescu și că odată cu ea 118 persoane pleacă din PDL Constanța.


În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, Maria Stavrositu spune că este nemulțumită că nu s-a respectat o decizie a Biroului Permanent Național din luna februarie a acestui an, potrivit căreia că actualii parlamentari ai PDL vor candida în colegiile pe care le-au câștigat în 2008, iar schimbarea poate avea loc doar la inițiativa parlamentarului respectiv și cu acordul Biroului Permanent Județean.


Stavrositu spune că această decizie nu a fost respectată la nivel local, iar ea nu se regăsește pe lista de candidați ai Alianței România Dreaptă pentru alegerile parlamentare, însă a sperat că lucrurile vor fi lămurite de conducerea centrală a formațiunii, ceea ce nu s-a întâmplat.


Mai multe detalii despre acest subiect, citiți în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.


Comentează știrea

observator cta
26 octombrie 2012
aleasa

AI CASTIGAT PRIN REDISTRIBUIRE...asa ca taci si zi mersi ca in sfarsit ti_ai gasit ...locul cuvenit si partidul ce te atrage ca un magnet!PS.succes Florin GHEORGHE!

ion
1 noiembrie 2012
aceeasi MARIE da alta palarie

lupul schimba parul (palaria ) da naravul ba hoti hoti hoti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9523 secunde