Pe cine trimite Dan Diaconescu în lupta parlamentară la Constanța

965
3
Pe cine trimite Dan Diaconescu în lupta parlamentară la Constanța - ppdd5-1351018743.jpg
Reprezentanții Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Constanța nu au făcut încă publică lista oficială a candidaților la alegerile parlamentare din decembrie. În momentul de față, propunerile se află la București pentru a fi avizate de mai-marii partidului. 

În principiu, dacă toți cei propuși de șefii de la Constanța vor fi și acceptați, lista PP-DD de la malul mării va arăta astfel pentru Camera Deputaților: Colegiul1 - Marius Stamat, Colegiul 2 - Stelică Murariu, Colegiul 3 - Gabriel Mascaș, Colegiul 4 - Dumitru Bocai, Colegiul 5 - Silviu Wagner, Colegiul 6 - Nicolae Șandru, Colegiul 7 - Mircea Stoian, Colegiul 8 - George Popescu, Colegiul 9 - Gheorghe Slabu și Colegiul 10 - Maria Stavrositu.

Pentru cele patru colegii de la Senat, PP-DD Constanța a pregătit următorii candidați: la Colegiul 1 - Gabriel Candindatu, Colegiul 2 - Gheorghe Dumitraș, Colegiul 3 - Sali Negiat și Colegiul 4 - Marian Vasiliev. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

STAVROS
24 octombrie 2012
Stavrosita nu era in PDL?

Stavrosita nu era in PDL?

elodia
24 octombrie 2012
Stavrosita si-a gasit locul

Stavrosito, nici ca puteai alege mai bine! Acolo e locul ta, la balamuc! Abia astept sa vad cum o sa faci si acolo circ! Pariez ca o sa-l intreci si pe DD

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.776 secunde