PDL va organiza proteste în benzinării față de majorarea accizei la carburant

78
1
PDL va organiza proteste în benzinării față de majorarea accizei la carburant - pdlvaorganiza-1396012722.jpg

Articole de la același autor

PDL va organiza proteste în benzinării, în 1 aprilie, față de majorarea "nejustificată" a accizei la carburant, participanții la acțiuni urmând să aibă pancarte de informare pentru cetățeni, a anunțat, vineri, vicepreședintele PDL Ioan Oltean.


Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că PDL pregătește proteste în benzinării prin care vrea să le transmită oamenilor că începând cu 1 aprilie "acciza nu e o minciună, ci o realitate crudă pe care o va trăi fiecare".


"Într-o societate în care economia duduie și realizează o creștere economică de 3,5%, cea mai mare din UE, după cum se pronunță premierul, este inadminisibil ca Guvernul să vină și să majoreze taxele și impozitele, birurile pe cetățean. Ori nu există creștere economică, și atunci aduni bani la buget cu taxe și impozite noi, ori există creștere economică și atunci poverile trebuie eliminate de pe spatele cetățeanului. PDL crede cu adevărat că există resurse financiare care să permită Guvernului să-și realizeze programul fără ca acciza pe combustibil să fie introdusă de la 1 aprilie. Dacă Guvernul nu va face acest lucru, PDL își rezervă dreptul de a organiza, în zilele respective, diverse activități de stradă, în stațiile peco, pentru a sensibiliza populația și a o determina să aibă reacții într-un fel democratic, în ultimă instanță, față de acest nou bir pe care Guvernul Ponta îl introduce", a spus Oltean, citat de Mediafax.


Întrebat dacă vor fi organizate proteste în benzinării, vicepreședintele PDL a răspuns: "O să cerem aprobările necesare și în peco vom merge cu pancarte să informăm cetățeanul. Vom încerca marți, să vedem cum vom reuși, ca în stațiile peco să fim prezenți prin pancarte, prin informații corecte aduse cetățeanului legat de acest bir pe care Guvernul Ponta îl introduce, această acciză mare pe combustibil care va fi o povară geu de suportat de transportatori, de către mediul de afaceri, de către cetățean. Cetățeanul va cheltui cu cel puțin 50 de lei în plus în fiecare lună din cauza accizei. Încă nu am stabilit exact cum vom proceda". 




Comentează știrea

bdm
28 martie 2014
javre portocalii

Vin si eu la miting. Voi protesta pt ca javrele de la pdl au marit tva-ul la 24% si mi-au redus salariul cu 25%. Poporul nu va uita, javrelor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde