PDL va decide mâine calendarul de desemnare a candidatului la prezidențiale

64
PDL va decide mâine calendarul de desemnare a candidatului la prezidențiale - vasileblaga8-1380444143.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat că e consecvent ideii să nu intre în cursa internă pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, însă în cazul în care partidul îi va cere să accepte această candidatură, va trebui să renunțe la conducerea formațiunii.

"Așa cum am susținut la Convenția Națională, în programul politic pe care l-am prezentat și care a fost adoptat, sunt consecvent. Locul președintelui partidului este la Modrogan, nici la Palatul Victoria, nici la Palatul Cotroceni. De aceea, nu voi intra în această competiție internă", a spus Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Întrebat dacă va candida la prezidențiale, Vasile Blaga a arătat că nu își dorește o nouă funcție publică, însă dacă partidul îi va cere să candideze, atunci va trebui să renunțe la conducerea formațiunii.

El a reiterat că în Colegiul Director Național al PDL se va stabili calendarul desemnării candidatului partidului la prezidențiale, iar el crede că acesta ar trebui încheiat până în 15 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7892 secunde