PDL va comanda un sondaj de opinie pentru desemnarea unui candidat la Primăria Adamclisi

2806
Democrat-liberalii constănțeni vor apela, în cursul acestei săptămâni, la un sondaj de opinie în vederea stabilirii unui candidat pentru mandatul de primar al comunei Adamclisi. Reamintim că fostul primar al localității, social-democratul Emilian Burcea, aflat la al doilea mandat, a decedat pe 15 martie, în urma unui infarct miocardic.
Potrivit explicațiilor președintelui PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, de mandatul de gospodar-șef al comunei Adamclisi ar fi interesați trei pedeliști, dar partidul nu a decis, încă, pe care dintre ei va paria în această cursă. "Există trei opțiuni, trei persoane care vor să candideze. De aceea, am hotărât ca în cursul acestei săptămâni să comandăm un sondaj de opinie pentru a decide cine anume va candida din partea noastră", a precizat Banias.
De remarcat este că Executivul trebuie să emită, în termen de 60 de zile de la data la care a fost înștiințat despre decesul fostului șef al administrației publice locale din Adamclisi, o hotărâre de Guvern prin care să decidă când anume vor avea loc alegerile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1959 secunde