PDL își lansează astăzi, la Sala Palatului, candidații la europarlamentare

46
PDL își lansează astăzi, la Sala Palatului, candidații la europarlamentare - blaga-1396166458.jpg
Partidul Democrat Liberal își lansează astzi, la Sala Palatului, candidații la alegerile europarlamentare.
''Mâine (n.r. duminică), la Sala Palatului, începând cu ora 11,00, PDL lansează cea mai bună echipă pentru România la alegerile europarlamentare, în prezența a 7.000 de oameni. Avem și doi invitați speciali care vor veni la acest eveniment — președintele Partidului Popular European, dl. Joseph Daul, și fostul premier al Republicii Moldova, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, dl. Vlad Filat'', anunța, sâmbătă, pe Facebook, președintele PDL, Vasile Blaga, potrivit Agerpres.ro.
Președintele PDL și-a exprimat speranța pe 23 martie ca democrat-liberalii să obțină în urma scrutinului din 25 mai șapte-opt locuri în Parlamentul European.
Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare se află pe primele poziții fostul premier Theodor Stolojan, fostul ministru al Justiției Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputați ai partidului.
Pe aceeași listă, care are 42 de candidați, se regăsesc mai mulți primari democrat-liberali de mari orașe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Brașov), Dorin Florea (Târgu Mureș) și Mircea Hava (Alba Iulia).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4615 secunde