PDL Constanța protestează în fața Prefecturii

141
PDL Constanța protestează în fața Prefecturii - gigichiru10-1386256847.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană Constanța a Partidului Democrat Liberal organizează, mâine, de la ora 13.00, un protest în fața Prefecturii Constanța. 

Manifestația are ca scop evidențierea problemelor bugetului pentru anul 2014, pe care democrat-liberalii îl consideră un bine făcut baronilor locali, dar un rău făcut României și românilor.

Totodată, PDL Constanța dorește să îi reamintească președintelui Băsescu, că în acest moment, este singurul care poate bloca bugetul "nociv" al USL-ului.

"Bugetul pentru anul 2014, produs de Guvernul Ponta, arată care sunt adevăratele priorități ale USL: alimentarea baronilor locali și clientelei politice cu banii luați din buzunarul tuturor românilor prin noi taxe și impozite. Cu alte cuvinte, finanțarea campaniei electorale de anul viitor a PSD și PNL direct din banii românilor. Guvernul socialist al USL a introdus taxe și impozite care vor scoate, în plus, din buzunarul românilor peste 1.000 de lei în 2014 – acciza la benzină de șapte eurocenți + TVA pe fiecare litru de benzină, un nou tip de calcul al accizei vechi de la benzină care crește și ea prețul benzinei și taxa pe stâlp pusă firmelor care va crește prețul la electricitate. Aceste taxe vin în paralel cu decizia Guvernului Ponta de a da mână liberă primarilor să crească taxele locale cât vor ei", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Democrat Liberal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Pagina a fost generata in 1.3562 secunde