PC își va alege vicepreședinții și va adopta o rezoluție privind susținerea lui Ponta la Președinție

93
PC își va alege vicepreședinții și va adopta o rezoluție privind susținerea lui Ponta la Președinție - rezolutiepontavictorponta-1404387980.jpg

Articole de la același autor

Consiliul National al PC, convocat vineri, va alege vicepreședinții formațiunii și se va pronunța asupra unei rezoluții care va preciza că partidul susține candidatura premierului Victor Ponta la Președinție, iar dacă PSD va avea altă opțiune, conservatorii vor desemna un candidat propriu.


Potrivit Mediafax, obiectivul Consiliului Național este alegerea, prin vot, a celor 22 de vicepreședinti ai partidului (7 coordonatori regionali și 15 șefi de departamente). Printre candidații la funcțiile de vicepreședinte se numără ministrul Societății Informaționale, Răzvan Cotovelea, europarlamentarii Maria Grapini și Laurențiu Rebega, secretarul de stat Codrin Scutaru, senatorul Dumitru Pelican, doctorul Șerban Rădulescu de la Cluj.


Surse din PC au declarat agenției MEDIAFAX că rezoluția care va fi adoptată va preciza clar că partidul "susține candidatura lui Victor Ponta la funcția de președinte al României", dar va specifica și faptul că, în cazul în care PSD va desemna un alt candidat, PC "își rezervă dreptul de a avea un candidat propriu".


Congresul PC, care a avut loc în 26 aprilie, a ales președintele partidului, președintele executiv, prim-vicepreședintele și secretarul general. Atunci, președintele PC, Daniel Constantin, a fost reconfirmat în funcție pentru patru ani, primarul Cristian Popescu Piedone a fost votat prim-vicepreședinte, Daniel Florea - secretar general, iar Vasile Nistor - președinte executiv.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde