Paul Stănescu: Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD și la colegii lui

173
Paul Stănescu: Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD și la colegii lui - 1-1592931682.jpg
Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marți, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcții, "o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului", conform Digi24.


Paul Stănescu l-a criticat deschis pe Teodorovici după ce acesta a declarat despre Ciolacu, într-un interviu în presa centrală, că a propus-o pe Dăncilă la prezidențiale și că nu respectă statutul PSD, în consecință nu va respecta nici legile țării.


"Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD și la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcții.


Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promiși pentru proiecte cât a fost ministru al Finanțelor", a declarat, pentru Mediafax, Paul Stănescu.


Secretarul general interimar al PSD a spus despre Teodorovici că "în loc să fie preocupat ca PSD să câștige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul și să vâneze în continuare funcții".


"Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit și determinat să câștige viitoarele alegeri locale și parlamentare", a apreciat Stănescu.


Fostul ministru al Finanțelor nu a anunțat încă oficial dacă va candida pentru funcția de președinte la Congresul PSD împotriva lui Marcel Ciolacu, însă a dat de înțeles că ar putea să intre în competiția internă.


Teodorovici a contestat în repetate rânduri actuala conducere a partidului care l-a îndepărtat din funcția de președinte executiv după alegerile prezidențiale de anul trecut. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.226 secunde