Patru miniștri, interpelați de deputatul constănțean Dumitru Focşa, de la AUR

150
Patru miniștri, interpelați de deputatul constănțean Dumitru Focşa, de la AUR - aurconstanta-1614191950.jpg

Articole de la același autor

Deputatul AUR Constanța, Dumitru Viorel Focşa, a formulat în aceste zile patru interpelări la următorii miniștri: Lucian Bode (MAI) – cu privire la comportamentul agresiv și abuziv al Jandarmeriei Române asupra unui pensionar în fața Palatului Parlamentului, Virgil Popescu (Energie) – cu privire la situația minerilor și a angajaților din respectivul sector de activitate, Vlad Voiculescu (Sănătate) – cu privire la numărul nejustificat de mare al consilierilor angajați la minister și Stelian Ion (Justiție) – cu privire la o serie de clarificări privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

„Probabil domnul Voiculescu are nevoie de 23 de păreri diferite atunci când muncește pe brânci și era neapărată nevoie și de încă 23 de salarii necesare tăiatului de frunze la câini. Domnul ministru Voiculescu va trebui nu să îmi explice mie, ci românilor, pentru ce are nevoie de 23 de consilieri! Aștept răspunsurile domniei sale cu cel mai mare entuziasm!”, a spus Dumitru Focşa.

Ulterior, el l-a interpelat și pe ministrul Justiției cu privire la desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. La rândul său, ministrul Stelian Ion a arătat că respectiva Secție a fost utilizată ca un instrument de presiune asupra unor magistrați.

„Nu contest existența sau desființarea SIIJ. Sunt la curent cu faptul că a fost creată de un factor politic și desființată de alt factor politic, advers, astfel că îmi este suficient. Sunt convins că și opinia publică este interesată, nu doar eu, să știm cine sunt acei magistrați care au fost intimidați. Din moment ce afirmația aparține însuși ministrului Justiției, plecăm de la premisa că este adevărat, astfel că este datoria domniei sale să facă lumină în această privință și să știm cu toții dedesubturile și realitățile sistemului judiciar. Cine vrea să se înfățișeze în fața unui judecător care este amenințat de altcineva? Păi mai poate el să facă așa judecată dreaptă?”, a încheiat Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 19 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Joi, 18 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 17 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 15 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.383 secunde