Partidul Poporului din Constanța caută candidați pentru primăriile din județ

828
4
Partidul Poporului din Constanța caută candidați pentru primăriile din județ - p1030633-1320695176.jpg
Organizația Județeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) a prezentat, ieri, rezultatele din cadrul Biroului Politic Județean al PP-DD Constanța, care a avut loc sâmbătă.
La întâlnire, a fost prezent proaspătul președinte, Gheorghe Slabu, prim-vicepreședintele Ion Radu, vicepreședinții Mihai Bocai, Victor Cruceru și Dumitru Lupu, precum și secretarul executiv Stere Beca.
"Alegerile organizate sâmbătă au fost validate de conducerea centrală. Cei prezenți, printre care și președintele partidului, Simona Man, au fost foarte mulțumiți de organizarea de la Constanța comparativ cu cele de la Vâlcea și Craiova, care nu au fost validate, din cauza proastei organizări. De acum, am intrat în pregătiri pentru bătălia electorală ce va avea loc la anul și care va fi foarte dură. Suntem conștienți că ne așteaptă multă muncă, însă, suntem pregătiți pentru orice", a spus Gheorghe Slabu.
El a mai adăugat că, pe lângă alegerile de la județ, au fost validate și alegerile din 44 de localități unde PP-DD are filiale.
La rândul lui, prim-vicepreședintele Ion Radu a adăugat că oamenii din județul Constanța sunt interesați de a se înscrie în partid.
"Nici nu se deschisese sediul și când am venit azi-dimineață (n.r. - ieri), deja ne așteptau trei oameni la intrare. Alți opt ne-au anunțat că vor să completeze adeziuni. În continuare, ne concentrăm atenția și spre celelalte șase localități din județ unde nu avem filiale", a spus Ion Radu.
Totodată, el a spus că, în scurt timp, se dorește ca și în celelalte localități unde acest lucru nu s-a întâmplat încă să identifice persoane pentru funcțiile de primari.

În ceea ce privește referendumul organizat la Constanța, președintele Gheorghe Slabu a lăsat să se înțeleagă că, în calitate de lider, nu a dat directive cum au făcut alți șefi de partide.
"Nu am influențat pe nimeni și le-am spus tuturor că trebuie să decidă fiecare pentru sine și să facă în așa fel cum le dictează conștiința", a declarat Slabu.
În ceea ce privește slaba prezență la vot, fapt care demonstrează că lumea s-a cam săturat de actualii oameni politici, șeful PP-DD Constanța a precizat că o astfel de situație poate fi o provocare pentru partidul pe care îl reprezintă.

Comentează știrea

Borgia
8 noiembrie 2011
Politica

In politica nu exista prietenii, toti au un singur scop: puterea.PP DD vrea sa ajunga la putere si ii e indiferent cu cine se aliaza. Partea buna e ca Slabu asta e chiar un om de incredere, care mai repede tradeaza un ciocoi decat 1000 de oameni amarati.

Desfund cazuri de mare coruptie
8 noiembrie 2011
Nici nu se deschisese sediul și când am venit azi-dimineață...

Ce sa vezi ?Oamenii stateau la coada.Unde aveti sediu'? In sfarsit,vad o luminita,vad un partid care ma reprezinta.Domnule Slabu,eu am auzit de doctrina leberala,de doctrina taranista sau comunista dar de doctrina vidanja nu am auzit in viata mea.Ma inscriu in partid,cu conditia sa va schimbati numele in PWC DD adica Partidul Widanja Comunala Dan Diaconescu.Unde aveti sedu' ?

DAN D.
8 noiembrie 2011
nu mai joaca KAKA

De ce atunci cand nu ai ce sa spui rau despre cineva apelezi la cuvinte murdare?! Pentru ca ori esti murdar, ori cineva murdar te-a pus sa faci asta sau cel mai sigur, ai tu ceva personal cu Slabu. Un lucru e clar: revenirea lui Slabu deranjeaza multe maini murdare.Pe curand!

coleg de liceu
21 ianuarie 2012
politica

Bravo domnule Slabu! Ma bucur ca un coleg de clasa ia atitudine privind salvarea si viitorul acestei tari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde