Parlamentul a votat constituirea comisiei Călărași

94
Parlamentul a votat constituirea comisiei Călărași - vot-1386698144.jpg

Articole recomandate

Parlamentul a votat, astăzi, constituirea comisiei Călărași, din care fac parte 13 deputați și senatori PSD, PNL, PC, PPDD și UDMR.
PDL a anunțat că nu va participa la această comisie. 
Proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei de anchetă Călărași a avut 241 de voturi "pentru" și 10 voturi "împotrivă", informează Mediafax.
Astfel, din comisie fac parte: de la PSD - Gabriela Firea, Eugen Nicolicea, Ioan Adam, Nicolae Șerban, Mihai Vifor, Adrian Solomon, de la PNL - Mircea Dobra, Iulian Dumitrescu, Costel Alexe, Ioan Cupșa, de la PC - Vicențiu Mircea Irimie, de la UDMR- Tanczos Barna, de la PPDD - Teiu Păunescu.
Liderul deputaților democrat-liberali, Mircea Toader, a declarat că PDL nu va desemna reprezentanți în această comisie.
Birourile Permanente ale celor două Camere au decis, luni, înființarea comisiei parlamentare de anchetă privind achiziția unui teren în județul Călărași de către Ioana Băsescu.
Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că este foarte bine că își începe activitatea comisia parlamentară privind terenul achiziționat de Ioana Băsescu, pentru că este un prilej ca politicienii să învețe să fie cinstiți și să nu fure terenuri agricole de la ADS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4691 secunde