Parlamentarii pregătesc un turneu de fotbal. Câți bani vor cheltui

102
Parlamentarii pregătesc un turneu de fotbal. Câți bani vor cheltui - parlamentari13590203801363769585-1438856208.jpg

Articole de la același autor

România va găzdui în această toamnă turneul anual de fotbal interparlamentar, la care sunt invitați parlamentari din opt țări europene, inclusiv echipa de deputați și senatori a țării noastre.

Competiția va avea loc în perioada 25-27 septembrie, la București. Participă echipele de fotbal ale parlamentelor din Italia, Croația, Ungaria, Moldova, Slovacia, Polonia și Turcia.

Potrivit unor surse din Camera Deputaților, costurile acestui turneu sunt asigurate de Camera Deputaților și se ridică la aproximativ 40.000 — 50.000 de euro. Parlamentul României, ca organizator, este obligat, potrivit cutumei, să asigure cazarea și masa echipelor străine (aproximativ 120 de persoane).

Din echipa României vor face parte, cel mai probabil, deputații Daniel Geantă, Cezar Cioată (portari), Ludovic Orban, Petru Movilă, Valeriu Zgonea (atacant), Lucian Bode, Florin Gheorghe, Ionuț Stroe, Ștefan Burlacu. 


Potrivit surselor parlamentare, fiecare echipă de fotbal va avea în componență maximum 14 jucători, plus un antrenor jucător și un membru din stafful tehnic. Ca element de noutate, fiecare echipă poate să aibă în componență și doi jucători profesioniști, iar pentru echipa României vor juca Dănuț Lupu și Miodrag Belodedici. 


Majoritatea meciurilor se vor desfășura la Arenele BNR iar pentru finală se negociază să se joace pe Arena Națională. Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport. Intrarea va fi liberă iar în ultima zi, înainte de finală, va avea loc și un meci demonstrativ între echipa presei și Generația de Aur a fotbalului românesc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde