Parlamentarii PP-DD, nemulțumiți de procesul de revizuire a Constituției

136
Parlamentarii PP-DD, nemulțumiți de procesul de revizuire a Constituției - haralambievochitoiu-1370439936.jpg

Articole de la același autor

Liderul grupului senatorial al PP-DD, Haralambie Vochițoiu, acuză deputații și senatorii USL care fac parte din Comisia pentru revizuirea Constituției că resping majoritatea amendamentelor formulate de către alte formațiuni politice, dar și pe cele venite din partea Forumului Constituțional.

"Se pare că, în ceea ce privește revizuirea Constituției, lucrurile evoluează spre o direcție pe care nu ne-am dorit-o și nu am crezut-o. Adică majoritatea USL respinge toate amendamentele, sau aproape toate, venite din partea celorlalte formațiuni politice și, ce este cel mai grav, și din partea Forumului Constituțional, care de fapt înseamnă propuneri venite din partea românilor care au fost chestionați și au participat la dezbaterile organizate pe tema revizuirii'', a susținut acesta, miercuri, într-o conferință de presă.

Potrivit Agerpres, senatorul a subliniat că patru dintre amendamentele pe care PP-DD le formulase în vederea modificării Legii fundamentale și pe care grupul le considera necesare și importante au fost respinse în Comisia de revizuire.

Vochițoiu a explicat că este vorba în primul rând despre amendamentul care introducea sintagma de 'regiuni' în textul Constituției, cu precizarea că, în opinia PP-DD, regiunile nu ar trebui să fie organizate pe criterii de naționalitate, origine etnică sau limbă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2195 secunde