Parlamentarii beneficiază de 4.000 de lei lunar pentru cazare

69
Parlamentarii beneficiază de 4.000 de lei lunar pentru cazare - receptie-1373687939.jpg

Articole de la același autor

Contractele încheiate de Parlament cu hotelurile bucureștene pentru cazarea aleșilor au expirat vineri, iar parlamentarii, potrivit Statutului deputaților și senatorilor, trebuie să se încadreze începând de sâmbătă în suma de 4.000 de lei lunar pentru plata cazării în Capitală. 

Potrivit normelor de punere în aplicare a noului Statut al deputaților și senatorilor, aprobate în ultima ședință a Birourilor Permanente reunite, parlamentarilor care nu au domiciliul în București sau în județul Ilfov li se acordă din bugetul Camerei Deputaților și Senatului o sumă forfetară în valoare de 4.000 de lei în vederea acoperirii cheltuielilor pentru cazare în București. Banii se acordă, lunar, până pe data de 5 a lunii curente, pentru luna care a expirat. 

Deputații și senatorii pot să opteze pentru închirierea unor apartamente de pe piața imobiliară sau pot rămâne la hotel, dacă acoperă din banii proprii cheltuielile de cazare ce depășesc 4.000 de lei lunar. 

La 4 iulie, dată la care Secretariatul general al Camerei Deputaților a făcut ultima statistică în acest sens, la cele cinci hoteluri din București cu care a avut contracte erau cazați 102 deputați, de la toate grupurile parlamentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cât mai costă cazarea în Costinești
Pagina a fost generata in 0.3689 secunde